Sari la conținut

[Fotbal] Mihai Pintilii îi dă dreptate lui Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Octavian Popescu (20 de ani), unul dintre principalele produse de export ale FCSB-ului, a căzut din nou în dizgrația lui Gigi Becali (64 de ani), care a decis scoaterea acestuia din primul 11.

MjUxZjBiYTQ0OWRiNDFlZTI1OGQwZDhiNWIx.thu

Pintilii îi dă dreptate lui Becali și crede că Oct. Popescu poate fi folosit pe mai multe posturi

De-a lungul timpului, Octavian Popescu a jucat fie în partea stângă a atacului, fie în dreapta sau fie pe postul de inter, acolo unde Gigi Becali a insistat să-l vadă la treabă. Cu toate acestea, decarul FCSB-ului a spus în mai multe rânduri că se simte cel mai bine în partea stângă, poziție care va fi ocupată de acum înainte de Florinel Coman.

În cadrul unui interviu acordat înainte ca Gigi Becali să decidă scoaterea lui Octavian Popescu din primul 11, Mihai Pintilii vorbea despre poziția fotbalistului și dezvăluia ce îi transmite acesta de fiecare dată când este folosit pe un alt post.

"Dacă ei s-au învățat așa, nu am cum să le mai spun eu acum ceva. Dacă el (n.r. Octavian Popescu) a dat randament aici (n.r. în partea stângă) și îl pui în cealaltă parte și zice 'Domne, nu pot, nu am repere'...

(n.r. ce zice Tavi despre postul de inter) Nimic. Sau zice că nu poate. A jucat și în dreapta, dar e un alint ăsta. Au calitate foarte bună toți.

Ok, nu mă pui pe mine în dreapta sau în stânga, dar, în schimb, pe unul care are calitate, mă refer aici la Tavi, Coman, Miculescu sau Cordea, care joacă extreme, normal ar trebui să joace, fără nicio problemă", a spus Pintilii, la VictoryCup.

Octavian Popescu, out din primul 11 de la FCSB

La două zile după remiza cu Universitatea Craiova, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că Octavian Popescu nu va mai fi titular, întrucât Andrei Cordea și Florinel Coman vor juca în benzi.

"Dacă făceam echipa corect... de acum, echipa nu va mai fi făcută... până acum, trebuia să facem bani din jucători, dar s-a terminat! Acum vrem să facem bani din Liga Campionilor! Joacă cine trebuie să joace!

Va juca (n.r. - Florinel) Coman în stânga, acolo e postul lui, și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat, că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia pe Tavi.

Dacă făceam echipă corect, cu Cordea și Coman, alta era situația. Am zis să joace amândoi (n.r. - Florinel Coman și Tavi Popescu). Gata! Acum facem ce trebuie să facem. Asta e situația", a mai spus Gigi Becali.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate