Sari la conținut

[Fotbal] Ce notă a primit "extraterestrul" Haaland din partea celor de la L'Equipe după ce a marcat 5 goluri în meciul cu Leipzig


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Erling Haaland (22 de ani) a reușit o performanță remarcabilă: a marcat de 5 ori în Manchester City - Leipzig 7-0.

NGZhN2U4MGUxNGE1MGVjYjY3MzljYjI0ZjFk.thu

Erling Haaland a primit nota 10 din partea jurnaliștilor de la L'Equipe

M2I5MDI3OTJmODhjYTljYzU5NWY2NjIwZWQxZA==NTBjYTZmNWNkOTE4YzliZTdiNmQ4NGVjMGRkZA==MjkxM2IxNzMyNDU4ZjY3YTA2ZTY4YThhMzEwZA==

 

Haaland a înscris de trei ori în prima repriză (22 - penalty), 24, 45+2), iar apoi a mai punctat de două ori în repriza secundă (53, 57), înainte de a fi înlocuit.

Atacantul norvegian a devenit, la 22 de ani şi 236 de zile, cel mai tânăr jucător care atinge bariera de 30 de goluri în Champions League, depăşindu-l pe francezul Kylian Mbappe, care a reuşit aceeaşi performanţă la 22 de ani şi 352 de zile.

Erling Haaland a ratat şansa de a-i depăşi pe Lionel Messi şi Luiz Adriano, singurii care au mai reuşit anterior să înscrie cinci goluri într-un meci din Liga Campionilor.

Celebra publicație franceză L'Equipe a atribuit, pentru a 16-a oară în istoria sa, o notă 10 din 10 unui jucător. "O performanţă pur şi simplu monstruoasă. Haaland este un extraterestru care traversează un sezon excepţional la City. El a scris istorie împotriva lui Leipzig, cu cele cinci goluri ale sale. Doar Lionel Messi şi Luiz Adriano au mai făcut asta în Liga Campionilor", notează L'Equipe.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate