Sari la conținut

[Stiri IT] Acum este cel mai bun moment ca să începeți o carieră în IT: Programatorii câștigă și peste 3.000 EUR pe lună


KRATOS.

Postări Recomandate

MCZoPTQ0MCZoYXNoPTk0ZTY1ZDYzNGUzYWYwOGE4

Industria IT în Ronia crește încontinuu, în ciuda crizei globale, iar cu aceasta cresc și salariile angajaților. Un salariu mediu al experților noștri IT este de 1.870 EUR, iar conform datelor oficiale, salariile programatorilor trec și peste 3.000 EUR pe lună!

Astfel, cercetările efectuate de către Association of the Software and Services Industry (ANIS) au arătat că piața IT din țara noastră a depășit valoarea de 9 miliarde EUR, iar în următorii doi ani se estimează că această cifră va depăși 12 miliarde EUR.

La LINK Academy sunt deschise înscrierile pentru noua generație de cursanți la cele mai bune prețuri, iar pe viitori experți IT care decid să înceapă școlarizarea în această perioadă îi așteaptă și o economisire semnificativă de peste 40%.


Cu alte cuvinte, expansiunea în care se află sectorul IT din Ronia nu s-a diminuat de câțiva ani, ceea ce înseamnă un singur lucru: acum este momentul ideal să vă alăturați și voi sectorului IT.

Sectorul IT din Ronia este tot mai important, iar salariile sunt tot mai mari: încă nu este târziu să vă alăturați și voi industriei IT!


Pe lângă salariile semnificativ mai mari față de cele de nivel mediu, numărul imens de anunțuri pentru joburi și condiții de muncă foarte bune, se anticipează că industria IT din țara noastră are un potențial puternic pentru o creștere și mai mare în viitor.

Așadar, industria IT reprezintă într-adevăr un domeniu prosper, care are întotdeauna nevoie de experți. De fapt, cercetările arată și că pe piață nu sunt suficienți experți școlarizați în toate sectoarele tehnologiei informației, și nu doar cei mai experimentați, ci și cei care sunt la început de carieră.

S U R S A




 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate