Sari la conținut

[FOTBAL] - Mihai Rotaru a văzut ce se întâmplă la FCSB și a spus de ce film îi aduce aminte situația


Postări Recomandate

  • Administrator

NjAmaD02MzYmaGFzaD1jMzM5ZTRmNTViMmNlNWM0

Sursa: digisport.ro

FCSB este implicată în lupta pentru câștigarea campionatului și în acest sezon, deși nu are un antrenor cu puteri depline.

Gigi Becali controlează totul la echipă, acum chiar este mai implicat decât oricând, iar rivalul Mihai Rotaru, patron la Universitatea Craiova, a spus că își aduce aminte de un film când vede situația de la FCSB.

Mihai Rotaru, despre FCSB:

”Chiar îmi aduce aminte de un film, cred că e un film de prin anii '80, 'Centrul atacant a murit în zori', eu vă sfătuiesc să-l vedeți pentru că sunt foarte multe similitudini aici.

Un multimiliardar își cumpără o balerină celebră, era din Rusia, și cel mai scump fotbalist de la vremea respectivă. Ea a crezut că vine să danseze pe o scenă mare din țara respectivă, fotbalistul că vine să joace la un club mare, dar nu, el îi ținea în grădină, fotbalistul să jongleze și balerina să danseze.

Cred că este reprezentativ filmul pentru ce se întâmplă”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Liga Digisport.

În privința propriei echipe, Mihai Rotaru a transmis că obiectivul pentru acest sezon este clasarea pe podium.

”Pentru noi, va fi greu, pentru că nu ne ajută jocul, dar avem speranța că se va îmbunătăți de la joc la joc. Trebuie să reintre Baiaram, trebuie să revină Crețu, Căpățână.

Sunt jucători care pot ajuta. Obiectivul nostru este podiumul, locul trei. Diferența nu este mare, dacă vom câștiga cu UTA, vom fi pe trei pentru o zi sau două. Pentru titlu, e greu”, a recunoscut Mihai Rotaru.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate