Sari la conținut

[Știri IT] - Gmail primește o interfață nouă, optimizată pentru smartphone-urile pliabile precum Samsung Galaxy Z Fold 4


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

1.png

Google tocmai a lansat o nouă interfață pentru Gmail, optimizată pentru telefoanele pliabile precum Galaxy Z Fold 4 de la Samsung. Noul UI este împărțit în ambele jumătăți ale panoului pliabil, în partea stângă fiind afișate mail-urile, iar în partea dreaptă conținutul acestora. Detalii avem mai jos.

Conform companiei, actualizarea vine pentru a ușura experiență de multitasking a utilizatorilor. Astfel, deținătorii de pliabile nu trebuie să revină în meniul inbox pentru a verifica mail-urile primite. În partea stângă descoperim folderele, sub meniul hamburger din partea de sus, iar prin intermediul jumătății din dreapta interacționăm cu mail-urile primite (Reply, Forward, Reply All). Bara de căutare rămâne acum doar în partea stângă, în zona inbox, la fel ca butonul pentru crearea unui nou mail.

imageedit-72-6942629651.jpg

Noua interfață nu se limitează doar la funcția de e-mail oferită. E disponibilă și pentru Google Meet și Chat, utilizatorii putând să comute spre aceste servicii folosind tab-urile aflate în partea de jos. Google se concentrează acum pe crearea unei experiențe de multitasking inedite pentru utilizatorii de pliabile și tablete. 

Eforturile companiei pot fi văzute ca un indiciu, întrucât marele G. a anunțat deja că va lansa o nouă tabletă curând. De asemenea, se vehiculează că se lucrează și la un prim smartphone Pixel pliabil, iar el ar putea sosi în toamna acestui an.

S U R S Ă

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate