Sari la conținut

[Interviu] Marius D.


PoSeDaTuL

Postări Recomandate

În această Dimineață îl avem pe Marius !

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea !
wPZZihA.pngMarius D. :Buna Seara!

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti?
wPZZihA.pngMarius D. : Ma numesc Beliga Marius, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Satu-Mare.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii?
wPZZihA.pngMarius D. : De mic copil visez sa ajung avocat, nu am un motiv anume, asta mi-a trecut prin cap acum cativa ani si nu voi renunta pana nu imi voi indeplini visul.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata?
wPZZihA.pngMarius D. : Nu am o mancare preferata deoarece m-am obisnuit de mic sa mananc ce mi se pune in farfurie , dar favorizez pastele in general, spaghetele carbonara.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale?
wPZZihA.pngMarius D. :Pasiuneile mele sunt sporturile extreme, in principal plimbarile cu bicicleta dar cu o bicicleta mai deosebita, cea pentru downhill, ma relaxeaza cand ies si ma dau prin paduri si sunt exteriorizat de toata harmalaia din oras.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care sunt calitătile si defectele tale?
wPZZihA.pngMarius D. : Calitati: -sunt intelegator -sunt prietenos -sunt respectuos -sunt sociabil  

                        Defecte: -nu am rabdare  -ma enervez foarte repede

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce?
wPZZihA.pngMarius D. :In Botswana deoarece imi plac gorilele si animalele sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor ))


Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?
wPZZihA.pngMarius D. : Pai sunt un baiat sociabil, prietenos, cu care poti ajunge la un numitor comun intr-un subiect, nu agreez superficialitatea si un lucru inceput si neterminat.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta?
wPZZihA.pngMarius D. : Ma trezesc, merg la liceu, ies de la liceu, ajung acasa, daca sunt foarte obosit ma odihnesc, daca nu, imi fac treburile pentru liceu si apoi ma relaxez ori iesind cu prietenii in oras, ori stand si jucandu-ma pe calculator.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum ti-ai petrecut sărbătorile?
wPZZihA.pngMarius D. : In principiu cu familia si cu prietenii apropiati, cum ei mi-au vizitat familia pentru a ne ura sarbatori frumoase si toate cele, am facut acelasi lucru in semn de multumire, cele mai frumoase sarbatori sunt cele petrecute cu oamenii dragi tie.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi?
wPZZihA.pngMarius D. : In general nu vizionez foarte multe filme ci seriale, genurile de filme care imi plac sa le vizionez sunt cele de actiune, horror, comedie

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce planuri ai pentru viitorul apropiat ?
wPZZihA.pngMarius D. : Pai în vară am plănuit sa plecăm din țară, sper sa ma stabilesc acolo pentru o perioada lunga de timp, vreau sa imi cumpar o casa acolo si sa mi infiintez o familie acolo.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs
wPZZihA.pngMarius D. :Desigur!

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce părere ai despre administrația comunității?
wPZZihA.pngMarius D. : Administratia comunitatii LeagueCs este formata din membrii capabili, maturi si demni de functia lor, nu multa lume e capabilă sa faca ceea ce au facut ei intr-un timp atat de scurt, respectele si multumirile mele le sunt acordate pentru silinta si munca depusa in comunitatea LeagueCs.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: De ce ai venit pe comunitatea aceasta?
wPZZihA.pngMarius D. : E a doua oara cand ajung pe aceasta comunitate, a fost o eroare si nu eram nevoit sa o parasesc atunci, am venit aici pentru ca, cautam o comunitate unde sa am cu cine sa socializez, sa ma joc, o comunitate din care sa pot beneficia si eu de ceva, de oameni, oameni maturi si implicati in munca lor, oameni cu care poti purta o conversatie normala.Am venit in aceasta comunitate pentru ca are potential si se poate face ceva foarte frumos aici, o comunitate de gaming din Romania care a ajuns cu succes unde trebuia, am venit aici pentru ca imi place sa ajut si imi place sa ma implic in diferite proiecte, contribui cu ce e nevoie, in timp ce imi dezvolt serverul meu, mai pun cate o caramida zidului comunitatii care va fi greu de daramat de concurenta.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia?
wPZZihA.pngMarius D. : 1.Nexus, el mi-a propus comunitatea sa zic asa, el m-a convins sa vin aici deoarece comunitatea e pe drumul bun si pot contribui la dezvoltarea ei.
2.PoSeDaTuL, imi e un vechi prieten, imi era dor de el .
3.X-Tream, pentru ca mereu ma incuraja sa nu ma las batut pentru niste prostii, chiar daca am avut certurile noastre, totul a revenit la normal si ma bucur ca ne putem intelege acum, respectele mele.
4.AdR, baiatu' de la Satu-Mare, un tovaras de al meu care la fel mi-a propus comunitatea.
5.Nervoasa, pentru ca mi-a explicat unele chestii si nu m-a lasat sa renunt la munca mea in comunitate si mi-a argumentat pana in ultimul moment de ce ar trebui sa ma răzgandesc si sa merg mai departe cu comunitatea LeagueCs.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs?
wPZZihA.pngMarius D. :Membrii LeagueCs, in primul rand vreau sa va multumesc pentru contributia la dezvoltarea comunitatii, un simplu post pe forum, un simplu cont pe forum, simpla prezenta pe serverul de TeamSpeak, un simplu vot pentru un server din comunitate ajuta enorm, un simplu mesaj dragut adresat staff-ului comunitatii le poate imbunatati ziua, ati ales comunitatea potrivită, alaturati-va noua, nu aveti de pierdut nimic, aveti de castigat, experienta,  ne ajutati enorm de mult nestiind asta, sprijiniti o comunitate de gaming din Romania deoarece au aparut un numar foarte mare de ,,comunitati" de gaming in Romania, incercati sa sprijiniti cu ce puteti si cu cat puteti oamenii care aleg sa investeasca din bănuțul lor in licențe pentru forum, licențe pe TeamSpeak, servere, ș.a.m.d pe care putine ,,comunitati" le au, inca o data, eu personal va multumesc pentru sprijinul acordat comunitatii LeagueCs.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu?

wPZZihA.pngMarius D. :E un proiect unic si foarte bine gandit, intrebari foarte frumos adresate, iti multumesc ca mi-ai oferit oportunitatea aceasta, un interviu frumos.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Îți multumesc pentru timpul acordat.. Și mă bucur că am avut ocaziade a te cunoaste ! O seară faină :*
wPZZihA.pngMarius D. : Seara frumoasa!

 

Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Marius D.


Ce nota acordati acestui interviu?
Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate