Sari la conținut

[TENIS] Simona Halep are un job asigurat după ce se va retrage din tenis. ”Vă așteptăm”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

aaa123.jpg

Sursa: Click

Simona Halep (31 de ani, locul 17 WTA) așteaptă cu mari emoții verdictul după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj în octombrie 2022.

Simona Halep are un job asigurat după ce se va retrage din tenis. ”Vă așteptăm”

Campioana noastră a pledat nevinovată și speră să se întoarcă rapid în circuit, dar, până atunci, a primit o ofertă oficială pentru un loc de muncă.

Reprezentanții Universității Ovidius din Constanța i-au propus Simonei Halep să profeseze în cadrul instituției după ce va renunța la sportul alb. Simona a absolvit cursurile Universității și s-a ales și cu titlul de ambasador. În plus, a dobândit și titulatura de cadru didactic asociat

”Sunteţi o personalitate în sport şi sunt foarte emoţionat. Aţi fost o studentă de valoare a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Vă aşteptăm şi pe post de cadru didactic. Vă mulţumesc pentru vizită!”, i-a transmis Simonei fostul rector interimar, Ion Bordeianu, potrivit prosport.ro.

Simona Halep și-a pregătit apărarea în scandalul de dopaj.

Românca susține că nu a luat în mod conștient substanța interzisă Roxadustat. Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare.

Pe 17 februarie, Simona Halep trebuia să fie pledeze nevinovată la Londra, dar audierea a fost amânată, potrivit aceleiași surse. Preluarea mandatului de șefă a Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului de către Karen Moorhouse de la Jonny Gray, de acum o săptămână, a generat decalarea audierii româncei.

Din consiliul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului fac parte David Haggerty (președinte al Federației Internaționale de Tenis), Jennie Price (Chair, independent), Ugo Valensi (Grand Slam Board), Mark Young (ATP), Sir Philip Craven (independent), Bob Harayda (independent), Avril Martindale (independent) și Sal Perna AM (independent).

Simona Halep dorește să demonstreze că ingerarea substanței - un supliment nutritiv - s-a produs în necunoștință de cauză, iar suspendarea să-i fie ridicată cât de curând.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate