Sari la conținut

[Știri VALORANT ] - RIOT confirma sosirea a trei noi agenți , unul este misterios


dRama t i c a

Postări Recomandate

 

Resizer_16770532355441.jpg

 

La câteva zile de la lansarea patch-ului 6.03 pe VALORANT, aceeași echipă din spatele FPS-ului competitiv free-to-play Riot dezvăluie mai multe detalii despre lansarea noilor agenți pe VALORANT. Se pare că trei personaje noi vor sosi în 2023.

 

Acest lucru a fost dezvăluit de producătorul Riot Games, John Goscicki, în ultima parte a seriei "State of the Agents", propusă de dezvoltatori pentru a-i ține pe fani la curent. Potrivit rapoartelor, dintre cei trei noi agenți, unul va fi un Wrecker sau Initiator, în timp ce unul va fi un Guardian, sau Sentinel. Cel de-al treilea personaj rămâne încă învăluit în mister: "Nu îl vom dezvălui complet încă, va trebui să așteptați până la sfârșitul anului pentru a afla", a declarat Goscicki.

 

Potrivit unor fani, această lipsă de teaser s-ar putea datora introducerii unei noi clase în VALORANT sau, altfel, faptului că Riot încă nu poate identifica din ce clasă face parte cel de-al treilea Agent.

 

Un lucru este cert: odată cu adăugarea de noi personaje, nu toate clasele vor avea același număr de agenți, dar scopul este în continuare acela de a menține un bun echilibru între roluri și stiluri de joc, pe cât posibil. În cele din urmă, se știe deja că Agentul 22 (următorul care va sosi în VALORANT) ar trebui să poată găsi noi modalități de a provoca adversarii la colțurile clădirilor și moduri surprinzătoare de a plasa Spike-ul.

 

Va trebui doar să așteptăm primele videoclipuri teaser oficiale și definitive pentru a vedea cum vor funcționa acestea. Între timp, vă reamintim, de asemenea, că modul Swiftplay va rămâne în joc și după Beta.

 

Sursa EVERYEYE.IT

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate