• Like 1
  • UP 1
  • Ador 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Username: ReN

Your age: 17

What categories do you want to moderate? : Online games(CS 1.6)

Why do you want to join the LeagueCS team? : i wana join to the leagueCS Team because i want to moderat the community and i m capable to take care of people who wana play 

Why do you think you deserve this position? : : I deserve to be a moderator because i have experiance and I can choose the right opinions and take responsibility.

Have you read the rules and are you able to use them correctly? :yes

Can you participate in a discussion on TeamSpeak? : yes

• Administrator
Postat
Acum 21 minute, ReN.X782 a spus:

Username: ReN

Your age: 17

What categories do you want to moderate? : Online games(CS 1.6)

Why do you want to join the LeagueCS team? : i wana join to the leagueCS Team because i want to moderat the community and i m capable to take care of people who wana play 

Why do you think you deserve this position? : : I deserve to be a moderator because i have experiance and I can choose the right opinions and take responsibility.

Have you read the rules and are you able to use them correctly? :yes

Can you participate in a discussion on TeamSpeak? : yes

Rejected, you just created an account, first you need to be active and have an account for at least 7 days on the forum

Postat

Nume utilizator : raLem

Vârsta dumneavoastră : 39

Ce categorii doriți să moderați? : Eu sunt admin pe NESTLE.LEAGUECS.RO, ar fi util sa moderez o categorie din comunitatea mea pt. ca imi cunosc dedesubturile, dar cum aveti si voi nevoie... 

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca imi place sa fac parte din comunitati sanatoase si, intotdeauna, indiferent de incadrare, ca e business, ca sunt jocuri, ca e colectiv, ca e adunare personala, mi-a placut sa fiu printre cei decidenti si am aplicat mereu o "politica" care asculta de comunitate, dar aplica regulile clare. 

De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca raspunsul de mai sus e bun si aici. Pe langa asta, ma consider o persoana foarte echilibrata, nu reactionez la instinct, ma implic empatic, tin cont de mase, de reguli si le aplic fara probleme. 

Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur, sunt on zilnic. 

• Administrator
Postat
Acum 24 minute, raLem a spus:

Nume utilizator : raLem

Vârsta dumneavoastră : 39

Ce categorii doriți să moderați? : Eu sunt admin pe NESTLE.LEAGUECS.RO, ar fi util sa moderez o categorie din comunitatea mea pt. ca imi cunosc dedesubturile, dar cum aveti si voi nevoie... 

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca imi place sa fac parte din comunitati sanatoase si, intotdeauna, indiferent de incadrare, ca e business, ca sunt jocuri, ca e colectiv, ca e adunare personala, mi-a placut sa fiu printre cei decidenti si am aplicat mereu o "politica" care asculta de comunitate, dar aplica regulile clare. 

De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca raspunsul de mai sus e bun si aici. Pe langa asta, ma consider o persoana foarte echilibrata, nu reactionez la instinct, ma implic empatic, tin cont de mase, de reguli si le aplic fara probleme. 

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur, sunt on zilnic. 

:acceptat:

Am nevoie sa-mi spui o categorie pe care ti-ar placea sa o moderezi (jocuri online, multimedia, studio music, stiri sport, etc), imi trimiti PM.

Te va ajuta @sTaR | D3m0n ;x LCS cu alte informatii, stiu ca esti de la el de pe nestle

Postat

Nume utilizator : PgDn*

Vârsta dumneavoastră : 25 

Ce categorii doriți să moderați? : Divertisment 

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca am mai fost in aceasta comunitate a lui @X-Treamrespectiv @Ares in urma cu cativa ani si as dorii sa ma reintorc in acest staff 

De ce considerați că meritați această funcție? : Vreau sa ajut daca este cazul :) 

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da

• Administrator
Postat
1 oră în urmă, PgDn* a spus:

Nume utilizator : PgDn*

Vârsta dumneavoastră : 25 

Ce categorii doriți să moderați? : Divertisment 

De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca am mai fost in aceasta comunitate a lui @X-Treamrespectiv @Ares in urma cu cativa ani si as dorii sa ma reintorc in acest staff 

De ce considerați că meritați această funcție? : Vreau sa ajut daca este cazul :) 

Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da

Buna, cererea ta este acceptata insa categoria Divertisment nu este pentru moderare. Poti alege intre : Jocuri Online / Multimedia / Studio Music (recenzii albume)/ Tehnologie si Informatie sau Stiri despre Sport.. imi poti da PM cu ce categorie doresti sa moderezi :) 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate