Andraaa Postat August 6 Postat August 6 Nume utilizator : Andra Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : filme, seriale și muzică De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a cunoaște oameni noi și a ajuta comunitatea. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca experiența mea este un avantaj. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da/Nu (depinde de ora) 3 1 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 6 Administrator Postat August 6 Acum 6 minute, Andraaa a spus: Nume utilizator : Andra Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : filme, seriale și muzică De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a cunoaște oameni noi și a ajuta comunitatea. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca experiența mea este un avantaj. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da/Nu (depinde de ora) Acceptată. Discutăm pe WhatsApp tot ce trebuie să știi. Te ajut cu drag, bine ai venit în staff! 5 1 Citează
karina22 Postat August 8 Postat August 8 Nume utilizator : karina22 Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : filme, seriale și muzică De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a cunoaște oameni noi și a ajuta comunitatea. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt activa pe forum, particip la discuții și aduc recomandări utile. Îmi place să ajut comunitatea și cred că acest grad m-ar ajuta să contribui și mai mult la secțiunea de filme și seriale Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizațicorect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da pot mereu sta pe ts. Nu pot sa zic intervalul orar ca este in functie de cum lucrez 2 1 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 8 Administrator Postat August 8 Chiar acum, karina22 a spus: Nume utilizator : karina22 Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : filme, seriale și muzică De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a cunoaște oameni noi și a ajuta comunitatea. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt activa pe forum, particip la discuții și aduc recomandări utile. Îmi place să ajut comunitatea și cred că acest grad m-ar ajuta să contribui și mai mult la secțiunea de filme și seriale Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizațicorect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da pot mereu sta pe ts. Nu pot sa zic intervalul orar ca este in functie de cum lucrez Acceptata, diseara cand vin de la munca iti voi explica ce si cum. 2 Citează
MisterDevil Postat August 8 Postat August 8 Nume utilizator : MisterDevil Vârsta dumneavoastră : 23 Ce categorii doriți să moderați? : orice este disponibil, m-as axa totusi pe zona de gaming. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a ma face cat mai util in dezvoltarea si mentinerea comunitatii. De ce considerați că meritați această funcție? : In primul rand, in timpul liber, ma pot dedica cat mai mult in activitatile necesare `postului`, mai mult decat atat pot adauga in zona de ``plusuri`` si faptul ca am experienta in zona de administrare si moderare, intrucat de la varsta de 14 ani mi-am inceput activitatea pe forumuri si am si detinut cateva. Nu am vechime pe aceasta comunitate, insa cred ca ma voi integra bine in echipa. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Nu utilizez aceasta platforma, dar daca este necesar, da, de ce nu? 4 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 9 Administrator Postat August 9 Acum 14 ore, MisterDevil a spus: Nume utilizator : MisterDevil Vârsta dumneavoastră : 23 Ce categorii doriți să moderați? : orice este disponibil, m-as axa totusi pe zona de gaming. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru a ma face cat mai util in dezvoltarea si mentinerea comunitatii. De ce considerați că meritați această funcție? : In primul rand, in timpul liber, ma pot dedica cat mai mult in activitatile necesare `postului`, mai mult decat atat pot adauga in zona de ``plusuri`` si faptul ca am experienta in zona de administrare si moderare, intrucat de la varsta de 14 ani mi-am inceput activitatea pe forumuri si am si detinut cateva. Nu am vechime pe aceasta comunitate, insa cred ca ma voi integra bine in echipa. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Nu utilizez aceasta platforma, dar daca este necesar, da, de ce nu? Acceptat. Zona de gaming. Mai spre seară îți pot explica ce ai de făcut dacă nu știi. lasă-mi nr-ul tău să te pot adăuga în grupul nostru de pe WhatsApp. Bine ai venit în staff! 4 1 Citează
kenzzo ⅖ Postat August 9 Postat August 9 Nume utilizator : kenzzo- Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? : jocuri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc să fac parte din această echipă deoarece este foarte bine organizată și mi-a făcut plăcere să colaborez prima dată cu voi. Chiar dacă am fost îndepărtat dintr-un motiv pe care prefer să nu îl fac public aici, îmi doresc să am din nou oportunitatea de a contribui. De ce considerați că meritați această funcție? : Nu consider neapărat că merit această funcție, având în vedere că am fost înlăturat din rolul de Global Moderator. Sunt conștient de greșeala pe care am făcut-o și mi-o asum în totalitate. Îmi doresc însă să primesc o nouă șansă pentru a-mi repara greșeala. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur 2 Citează
Fondator John @ Anormalii Postat August 9 Autor Fondator Postat August 9 1 hour ago, kenzzo ⅖ said: Nume utilizator : kenzzo- Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? : jocuri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Doresc să fac parte din această echipă deoarece este foarte bine organizată și mi-a făcut plăcere să colaborez prima dată cu voi. Chiar dacă am fost îndepărtat dintr-un motiv pe care prefer să nu îl fac public aici, îmi doresc să am din nou oportunitatea de a contribui. De ce considerați că meritați această funcție? : Nu consider neapărat că merit această funcție, având în vedere că am fost înlăturat din rolul de Global Moderator. Sunt conștient de greșeala pe care am făcut-o și mi-o asum în totalitate. Îmi doresc însă să primesc o nouă șansă pentru a-mi repara greșeala. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Respins . 2 Citează
Papp Postat August 9 Postat August 9 Nume utilizator :Papp Vârsta dumneavoastră :25 Ce categorii doriți să moderați? :Divertisment sau multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :De dragu amintirilor si pentru ca voi fii o persoana serioasa. De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca am experienta in domeniu si sunt activ si serios Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :da dupa ora 6 3 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 10 Administrator Postat August 10 Acum 18 ore, Papp a spus: Nume utilizator :Papp Vârsta dumneavoastră :25 Ce categorii doriți să moderați? :Divertisment sau multimedia De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :De dragu amintirilor si pentru ca voi fii o persoana serioasa. De ce considerați că meritați această funcție? : pentru ca am experienta in domeniu si sunt activ si serios Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :da dupa ora 6 Respins. N-ai mai intrat pe forum fix de cand ai facut cererea. 1 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat August 11 Administrator Postat August 11 A C T U A L I Z A R E Încă suntem în căutare de moderatori entuziaști și responsabili care să se alăture echipei LeagueCS România. Ne dorim persoane dedicate, cu spirit de echipă și pasiune pentru comunitate, care să contribuie activ la menținerea unui mediu plăcut și organizat pentru toți membrii noștri. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, să-ți dezvolți abilitățile și să ajuți comunitatea să crească, te rugăm să lași un reply aici după modelul predefinit. LEAGUECS ROMÂNIA. 2 1 Citează
KingofLion Postat August 15 Postat August 15 Nume utilizator : King of lion Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Movies & TV series De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : I have experience administrator and, i wanna start from new. De ce considerați că meritați această funcție? : this is the first rank, Responsibility and sufficient activity, i will do that ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : sure Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : it's ok 1 1 1 Citează
Administrator Luxie Postat August 15 Administrator Postat August 15 37 minutes ago, KingofLion said: Nume utilizator : King of lion Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : Movies & TV series De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : I have experience administrator and, i wanna start from new. De ce considerați că meritați această funcție? : this is the first rank, Responsibility and sufficient activity, i will do that ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : sure Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : it's ok @PinkyQueen @ LCS already told me about your circumstances, but you will still have to be in the probation period for 14 days. For any issues/problems/question or if you don't understand something, please don't hesitate to pm me or my other collogues. Welcome in the staff . 2 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat August 17 Administrator Postat August 17 A C T U A L I Z A R E Încă suntem în căutare de moderatori entuziaști și responsabili care să se alăture echipei LeagueCS România. Ne dorim persoane dedicate, cu spirit de echipă și pasiune pentru comunitate, care să contribuie activ la menținerea unui mediu plăcut și organizat pentru toți membrii noștri. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, să-ți dezvolți abilitățile și să ajuți comunitatea să crească, te rugăm să lași un reply aici după modelul predefinit. LEAGUECS ROMÂNIA. @Members, @Addicted Members 1 3 Citează
cLau.x996 Postat August 28 Postat August 28 Nume utilizator : cLau.x996 Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : Sport De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : I don't know,nostalgia vremuriilor trecute, De ce considerați că meritați această funcție? : am ceva experienta in spate (unii din administratori,cel putin Dexter ma cunoaste,stie despre ce vorbesc) Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Oricand la orice ora,mai putin cand dorm 4 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 28 Administrator Postat August 28 Acum 1 oră, cLau.x996 a spus: Nume utilizator : cLau.x996 Vârsta dumneavoastră : 29 Ce categorii doriți să moderați? : Sport De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : I don't know,nostalgia vremuriilor trecute, De ce considerați că meritați această funcție? : am ceva experienta in spate (unii din administratori,cel putin Dexter ma cunoaste,stie despre ce vorbesc) Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Oricand la orice ora,mai putin cand dorm Acceptat, sectiunea de Sport. Esti in probe 5-14 zile. Pentru orice problema, poti apela la mine, @Luxie sau @Dexter. @ GOV.RO Bine ai venit in staff! 3 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Septembrie 2 Administrator Postat Septembrie 2 A C T U A L I Z A R E Încă suntem în căutare de *Moderatori* (serioși și implicați) care să se alăture echipei LeagueCS România. Ne dorim persoane dedicate, cu spirit de echipă și pasiune pentru comunitate, care să contribuie activ la menținerea unui mediu plăcut și organizat pentru toți membrii noștri. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, să-ți dezvolți abilitățile și să ajuți comunitatea să crească, te rugăm să lași un reply aici după modelul predefinit. LEAGUECS ROMÂNIA. @Members, @Addicted Members 8 Citează
zuky Postat Marți la 10:49 Postat Marți la 10:49 Nume utilizator :zuky Vârsta dumneavoastră :32 Ce categorii doriți să moderați? :gaming De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Vreau sa explorez chestii noi in arta forumului si vreau sa ma fac util fata de cei din staff! De ce considerați că meritați această funcție? :imi plac jocurile chiar daca am o varsta la care altii au renuntat de mult la ele,comunic foarte mult cu oamenii in general,sunt activ pe forum aproape zilnic pentru ca fac parte din staff-ul zm.leaguecs si mi-ar face mare placere sa pot contribuii si la partea de forum! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Din pacate nu folosesc dar se poate rezolva. multumesc! 4 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Marți la 13:13 Administrator Postat Marți la 13:13 Acum 2 ore, zuky a spus: Nume utilizator :zuky Vârsta dumneavoastră :32 Ce categorii doriți să moderați? :gaming De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Vreau sa explorez chestii noi in arta forumului si vreau sa ma fac util fata de cei din staff! De ce considerați că meritați această funcție? :imi plac jocurile chiar daca am o varsta la care altii au renuntat de mult la ele,comunic foarte mult cu oamenii in general,sunt activ pe forum aproape zilnic pentru ca fac parte din staff-ul zm.leaguecs si mi-ar face mare placere sa pot contribuii si la partea de forum! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Din pacate nu folosesc dar se poate rezolva. multumesc! Acceptat, Junior Moderator in proba timp de 5-14 zile, sectiunea Gaming. Bine ai venit in staff! 3 1 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Miercuri la 06:39 Administrator Postat Miercuri la 06:39 A C T U A L I Z A R E Încă suntem în căutare de *Moderatori* (serioși și implicați) care să se alăture echipei LeagueCS România. Ne dorim persoane dedicate, cu spirit de echipă și pasiune pentru comunitate, care să contribuie activ la menținerea unui mediu plăcut și organizat pentru toți membrii noștri. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă, să-ți dezvolți abilitățile și să ajuți comunitatea să crească, te rugăm să lași un reply aici după modelul predefinit. LEAGUECS ROMÂNIA. @Members, @Addicted Members 4 1 1 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.