ReN.X782 Postat Miercuri la 12:57 Postat Miercuri la 12:57 Username: ReN Your age: 17 What categories do you want to moderate? : Online games(CS 1.6) Why do you want to join the LeagueCS team? : i wana join to the leagueCS Team because i want to moderat the community and i m capable to take care of people who wana play Why do you think you deserve this position? : : I deserve to be a moderator because i have experiance and I can choose the right opinions and take responsibility. Have you read the rules and are you able to use them correctly? :yes Can you participate in a discussion on TeamSpeak? : yes 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Miercuri la 13:21 Administrator Postat Miercuri la 13:21 Acum 21 minute, ReN.X782 a spus: Username: ReN Your age: 17 What categories do you want to moderate? : Online games(CS 1.6) Why do you want to join the LeagueCS team? : i wana join to the leagueCS Team because i want to moderat the community and i m capable to take care of people who wana play Why do you think you deserve this position? : : I deserve to be a moderator because i have experiance and I can choose the right opinions and take responsibility. Have you read the rules and are you able to use them correctly? :yes Can you participate in a discussion on TeamSpeak? : yes Rejected, you just created an account, first you need to be active and have an account for at least 7 days on the forum Citează
raLem Postat Ieri la 10:07 Postat Ieri la 10:07 Nume utilizator : raLem Vârsta dumneavoastră : 39 Ce categorii doriți să moderați? : Eu sunt admin pe NESTLE.LEAGUECS.RO, ar fi util sa moderez o categorie din comunitatea mea pt. ca imi cunosc dedesubturile, dar cum aveti si voi nevoie... De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca imi place sa fac parte din comunitati sanatoase si, intotdeauna, indiferent de incadrare, ca e business, ca sunt jocuri, ca e colectiv, ca e adunare personala, mi-a placut sa fiu printre cei decidenti si am aplicat mereu o "politica" care asculta de comunitate, dar aplica regulile clare. De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca raspunsul de mai sus e bun si aici. Pe langa asta, ma consider o persoana foarte echilibrata, nu reactionez la instinct, ma implic empatic, tin cont de mase, de reguli si le aplic fara probleme. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur, sunt on zilnic. 2 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 10:31 Administrator Postat Ieri la 10:31 Acum 24 minute, raLem a spus: Nume utilizator : raLem Vârsta dumneavoastră : 39 Ce categorii doriți să moderați? : Eu sunt admin pe NESTLE.LEAGUECS.RO, ar fi util sa moderez o categorie din comunitatea mea pt. ca imi cunosc dedesubturile, dar cum aveti si voi nevoie... De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca imi place sa fac parte din comunitati sanatoase si, intotdeauna, indiferent de incadrare, ca e business, ca sunt jocuri, ca e colectiv, ca e adunare personala, mi-a placut sa fiu printre cei decidenti si am aplicat mereu o "politica" care asculta de comunitate, dar aplica regulile clare. De ce considerați că meritați această funcție? : Cred ca raspunsul de mai sus e bun si aici. Pe langa asta, ma consider o persoana foarte echilibrata, nu reactionez la instinct, ma implic empatic, tin cont de mase, de reguli si le aplic fara probleme. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Sigur, sunt on zilnic. Am nevoie sa-mi spui o categorie pe care ti-ar placea sa o moderezi (jocuri online, multimedia, studio music, stiri sport, etc), imi trimiti PM. Te va ajuta @sTaR | D3m0n ;x LCS cu alte informatii, stiu ca esti de la el de pe nestle Citează
PgDn* Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă Nume utilizator : PgDn* Vârsta dumneavoastră : 25 Ce categorii doriți să moderați? : Divertisment De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca am mai fost in aceasta comunitate a lui @X-Treamrespectiv @Ares in urma cu cativa ani si as dorii sa ma reintorc in acest staff De ce considerați că meritați această funcție? : Vreau sa ajut daca este cazul Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 17 ore în urmă Administrator Postat 17 ore în urmă 1 oră în urmă, PgDn* a spus: Nume utilizator : PgDn* Vârsta dumneavoastră : 25 Ce categorii doriți să moderați? : Divertisment De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Pentru ca am mai fost in aceasta comunitate a lui @X-Treamrespectiv @Ares in urma cu cativa ani si as dorii sa ma reintorc in acest staff De ce considerați că meritați această funcție? : Vreau sa ajut daca este cazul Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Buna, cererea ta este acceptata insa categoria Divertisment nu este pentru moderare. Poti alege intre : Jocuri Online / Multimedia / Studio Music (recenzii albume)/ Tehnologie si Informatie sau Stiri despre Sport.. imi poti da PM cu ce categorie doresti sa moderezi Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.