Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 20 Administrator Postat Aprilie 20 Chiar acum, Zedd a spus: Nume utilizator : Zedd Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? : Design Zone. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am fost designer aici, dar m-am pensionat și vreau să mă întorc. De ce considerați că meritați această funcție? : Pentru că pot crea fotografii pentru ca oamenii să-și decoreze profilurile. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da, dar nu tot timpul. Acceptat ca și designer. Bine ai revenit! 1 Citează
bia Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Nume utilizator: bia Vârsta dumneavoastră: 25 ani Ce categorii doriți să moderați?: Categoria generală De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Datorită faptului că este o comunitate super ok și pentru că îmi doresc să ajut prin implicarea mea în creșterea acesteia. De ce considerați că meritați această funcție?: Pentru activitatea mea de pe forum și pentru că am încredere că voi aduce un caracter de noutate comunității prin intermediul postărilor pe care le voi face. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da 1 1 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 22 Administrator Postat Aprilie 22 Acum 5 minute, bia a spus: Nume utilizator: bia Vârsta dumneavoastră: 25 ani Ce categorii doriți să moderați?: Categoria generală De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Datorită faptului că este o comunitate super ok și pentru că îmi doresc să ajut prin implicarea mea în creșterea acesteia. De ce considerați că meritați această funcție?: Pentru activitatea mea de pe forum și pentru că am încredere că voi aduce un caracter de noutate comunității prin intermediul postărilor pe care le voi face. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da Acceptata, iti explic in seara asta ce ai de facut mai exact 1 Citează
.Alexander Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 (editat) Nume utilizator : .Alexander Vârsta dumneavoastră : 21 Ce categorii doriți să moderați? : Junior Moderator - Categoria Știri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : În primul rând, aș vrea să salut toată administrația LEAGUECS, fiindcă așa mi se pare destul de diplomat. În al doilea rând, echipa LEAGUECS nu reprezintă niște oameni simpli, mai degrabă aș putea spune că ei reprezintă pilonii celei mai mari comunități din România. Îmi doresc cu ardoare să fac și eu parte și să reprezint interesele utilizatorilor forumului și să ajut cu dezvoltarea comunității. De asemenea, cu deosebită considerație, consider că eu am de învățat câteva lucruri precum buna comunicare cu diferite mentalități. În plus, dores să îmi dezvolt abilitățile de writing și copywriting și exprimarea în diversele articole pe care le voi publica. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider că, VOI merita această funcție, sublinez acel voi, fiindcă am timp 7 zile să îmi demonstrez abilitățile pe care le am obținut pe parcursul a celor 8 ani de când m-am mai ocupat de forumuri. Aș începe să spun că mă recomandă experiența, fiindcă experiența reprezintă un punct forte și primordial în arta moderatului. Pe de o altă parte, mă recomandă spiritul dogmatic și spiritul de echipă, dar și felul în care mă exprim eu în societate. Exprimarea este ceva primordial, fiindcă după exprimare ne dăm seama ce fel de oameni avem la masă. Conchidem cu faptul că, experineța, spiritul de echipă, cel dogmatic, respectul și corectitudinea mă recomandă pentru această categorie. De menționat este faptul că am ales categoria Știrilor fiindcă dacă ați observat, are o serie de termeni tehnico-științifici cu care pot jongla pentru a îmi forma un vocabular bun. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da, cu siguranță! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Bineînțeles! Editat Aprilie 24 de .Alexander Greșeală nickname 2 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 24 Administrator Postat Aprilie 24 Acum 15 minute, .Alexander a spus: Nume utilizator : .Alexander Vârsta dumneavoastră : 21 Ce categorii doriți să moderați? : Junior Moderator - Categoria Știri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : În primul rând, aș vrea să salut toată administrația LEAGUECS, fiindcă așa mi se pare destul de diplomat. În al doilea rând, echipa LEAGUECS nu reprezintă niște oameni simpli, mai degrabă aș putea spune că ei reprezintă pilonii celei mai mari comunități din România. Îmi doresc cu ardoare să fac și eu parte și să reprezint interesele utilizatorilor forumului și să ajut cu dezvoltarea comunității. De asemenea, cu deosebită considerație, consider că eu am de învățat câteva lucruri precum buna comunicare cu diferite mentalități. În plus, dores să îmi dezvolt abilitățile de writing și copywriting și exprimarea în diversele articole pe care le voi publica. De ce considerați că meritați această funcție? : Consider că, VOI merita această funcție, sublinez acel voi, fiindcă am timp 7 zile să îmi demonstrez abilitățile pe care le am obținut pe parcursul a celor 8 ani de când m-am mai ocupat de forumuri. Aș începe să spun că mă recomandă experiența, fiindcă experiența reprezintă un punct forte și primordial în arta moderatului. Pe de o altă parte, mă recomandă spiritul dogmatic și spiritul de echipă, dar și felul în care mă exprim eu în societate. Exprimarea este ceva primordial, fiindcă după exprimare ne dăm seama ce fel de oameni avem la masă. Conchidem cu faptul că, experineța, spiritul de echipă, cel dogmatic, respectul și corectitudinea mă recomandă pentru această categorie. De menționat este faptul că am ales categoria Știrilor fiindcă dacă ați observat, are o serie de termeni tehnico-științifici cu care pot jongla pentru a îmi forma un vocabular bun. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da, cu siguranță! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Bineînțeles! Acceptat Moderator, stiu ca esti foarte vechi pe comunitate. Bine ai venit in staff! 1 Citează
XeNnON Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Nume utilizator : XeNnON Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : oriunde este nevoie , de preferat total Categorie Generala De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : datorita faptului ca vreau sa incerc experiente noi aici pe forum , chiar daca sunt vechi n am incercat niciodata sa fiu cu grad pe acest forum miraculos cu oamenii de nota 10+ De ce considerați că meritați această funcție? : nu am o idee cum s ar spune bine intemeiata , doar vreau sa testez noi experiente si sa ajut cat mai mult in dezvoltarea acestei comunitati mari Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : desigur , nu ar fi o problema asta Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : desigur Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 27 Administrator Postat Aprilie 27 1 oră în urmă, XeNnON a spus: Nume utilizator : XeNnON Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : oriunde este nevoie , de preferat total Categorie Generala De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : datorita faptului ca vreau sa incerc experiente noi aici pe forum , chiar daca sunt vechi n am incercat niciodata sa fiu cu grad pe acest forum miraculos cu oamenii de nota 10+ De ce considerați că meritați această funcție? : nu am o idee cum s ar spune bine intemeiata , doar vreau sa testez noi experiente si sa ajut cat mai mult in dezvoltarea acestei comunitati mari Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : desigur , nu ar fi o problema asta Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : desigur Acceptat. Junior Moderator in probe timp de 7 zile! Citează
Junior Moderators Hatsepsuta Postat Ieri la 17:50 Junior Moderators Postat Ieri la 17:50 Nickname : Hatsepsuta Your age : 20 What categories do you want to moderate? : general category Why do you want to join the LeagueCS team? : For a long time I have been an admin on one of the servers that is part of this community. I love these people and many of them are my friends. That's why I love this community and I think that my support, help and spare time would not be wasted. Why do you think you deserve this position? : I actually consider myself as someone who would be a good person for something like this, I love this community and it's not hard for me to make time for it. I think that LeagueCs deserves people who will improve it and who will always be there to help others and make this family even bigger and better. Have you read the rules and are you able to use them correctly? : yes Can you participate in a TeamSpeak discussion? : always 1 3 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 17:52 Administrator Postat Ieri la 17:52 Chiar acum, Hatsepsuta a spus: Nickname : Hatsepsuta Your age : 20 What categories do you want to moderate? : general category Why do you want to join the LeagueCS team? : For a long time I have been an admin on one of the servers that is part of this community. I love these people and many of them are my friends. That's why I love this community and I think that my support, help and spare time would not be wasted. Why do you think you deserve this position? : I actually consider myself as someone who would be a good person for something like this, I love this community and it's not hard for me to make time for it. I think that LeagueCs deserves people who will improve it and who will always be there to help others and make this family even bigger and better. Have you read the rules and are you able to use them correctly? : yes Can you participate in a TeamSpeak discussion? : always Accepted, as I wrote to you privately, I will teach/help you with absolutely everything Welcome 2 1 Citează
Chioru Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Nume utilizator : Chioru Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație si tot ce tine de zona de "Telefoane Mobile/IT News/Etc De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de 2-3 saptamani la pc, fost admin pe anormalii, aici. Unii ma stiu, cel mai probabil. Am zis sa imi incerc si eu norocul, vreau sa ajut avand in vedere ca sunteti in cautare de moderatori ! PS: Pot sa moderez si tot ce tine de Scripting daca se poate / Sunt la inceput, dar ma pricep cat de cat (sa vedem) De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema mica sau majora, oricand. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 6 ore în urmă Administrator Postat 6 ore în urmă Acum 44 minute, Chioru a spus: Nume utilizator : Chioru Vârsta dumneavoastră : 20 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație si tot ce tine de zona de "Telefoane Mobile/IT News/Etc De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de 2-3 saptamani la pc, fost admin pe anormalii, aici. Unii ma stiu, cel mai probabil. Am zis sa imi incerc si eu norocul, vreau sa ajut avand in vedere ca sunteti in cautare de moderatori ! PS: Pot sa moderez si tot ce tine de Scripting daca se poate / Sunt la inceput, dar ma pricep cat de cat (sa vedem) De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema mica sau majora, oricand. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur proba 7 zile, trebuie sa postezi stiri IT si tot ce tine de windows / linux, etc. Pentru orice problema, te voi ajuta cu drag ! Bine ai venit in staff! 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.