Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Duminică la 09:26 Administrator Postat Duminică la 09:26 Chiar acum, Zedd a spus: Nume utilizator : Zedd Vârsta dumneavoastră : 17 Ce categorii doriți să moderați? : Design Zone. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am fost designer aici, dar m-am pensionat și vreau să mă întorc. De ce considerați că meritați această funcție? : Pentru că pot crea fotografii pentru ca oamenii să-și decoreze profilurile. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da, dar nu tot timpul. Acceptat ca și designer. Bine ai revenit! 1 Citează
bia Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Nume utilizator: bia Vârsta dumneavoastră: 25 ani Ce categorii doriți să moderați?: Categoria generală De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Datorită faptului că este o comunitate super ok și pentru că îmi doresc să ajut prin implicarea mea în creșterea acesteia. De ce considerați că meritați această funcție?: Pentru activitatea mea de pe forum și pentru că am încredere că voi aduce un caracter de noutate comunității prin intermediul postărilor pe care le voi face. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da 1 1 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 6 ore în urmă Administrator Postat 6 ore în urmă Acum 5 minute, bia a spus: Nume utilizator: bia Vârsta dumneavoastră: 25 ani Ce categorii doriți să moderați?: Categoria generală De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS?: Datorită faptului că este o comunitate super ok și pentru că îmi doresc să ajut prin implicarea mea în creșterea acesteia. De ce considerați că meritați această funcție?: Pentru activitatea mea de pe forum și pentru că am încredere că voi aduce un caracter de noutate comunității prin intermediul postărilor pe care le voi face. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect?: Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak?: Da Acceptata, iti explic in seara asta ce ai de facut mai exact 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.