Administrator Andt. Postat Decembrie 3, 2024 Administrator Postat Decembrie 3, 2024 Acum 54 minute, -HuNTeR- a spus: Nume utilizator : @-HuNTeR- Vârsta dumneavoastră : 18-19 Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generală. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : De ce considerați că meritați această funcție? : sa vad daca daca mai pot . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da Primele 7 zile sunt de proba , imi spui in privat pe cate sectiune din categoria generala doresti acces ! 1 Citează
OmuldinumbraRomania Postat Decembrie 4, 2024 Postat Decembrie 4, 2024 Nume utilizator : OmuldinumbraRomania Vârsta dumneavoastră : 38 Ce categorii doriți să moderați? : Orice, astept un PM o sa vorbim acolo mai multe ! De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Va stiu demult Bre ! De ce considerați că meritați această funcție? : Sa dau si eu o mana de ajutor nu ma supar daca si invat ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da am luat la cunostinta ! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Poate ! Multumesc Frumos ! 1 1 Citează
Administrator Alex06 @ LCS Postat Decembrie 4, 2024 Administrator Postat Decembrie 4, 2024 Acum 14 minute, OmuldinumbraRomania a spus: Nume utilizator : OmuldinumbraRomania Vârsta dumneavoastră : 38 Ce categorii doriți să moderați? : Orice, astept un PM o sa vorbim acolo mai multe ! De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Va stiu demult Bre ! De ce considerați că meritați această funcție? : Sa dau si eu o mana de ajutor nu ma supar daca si invat ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da am luat la cunostinta ! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Poate ! Multumesc Frumos ! în probe 7 zile, aștept PM cu secțiunea unde dorești să moderezi. Citează
pcm - Postat Decembrie 14, 2024 Postat Decembrie 14, 2024 Nume utilizator : pcm - Vârsta dumneavoastră : 26, in februarie 27 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație (IT) sau Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de curand in "lumea gaming-ului" , imi place ce vad pe aceasta comunitate si am zis sa ma alaturi si eu. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema in cel mai scurt timp posibil, sunt atent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Citează
Administrator RĂDUCU Postat Decembrie 14, 2024 Administrator Postat Decembrie 14, 2024 Acum 1 minut, pcm - a spus: Nume utilizator : pcm - Vârsta dumneavoastră : 26, in februarie 27 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație (IT) sau Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de curand in "lumea gaming-ului" , imi place ce vad pe aceasta comunitate si am zis sa ma alaturi si eu. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema in cel mai scurt timp posibil, sunt atent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Acceptat în probe 7 zile pe categoria știri. 1 Citează
Itachi @ LCS Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 Nume utilizator : _itachi_ Vârsta dumneavoastră : 17 ani Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Pentru ca imi place sa ajut. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece pot oferi activitate si chiar am experienta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da Citează
Administrator RĂDUCU Postat Ianuarie 2 Administrator Postat Ianuarie 2 Acum 3 minute, _itachi_ a spus: Nume utilizator : _itachi_ Vârsta dumneavoastră : 17 ani Ce categorii doriți să moderați? : Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? :Pentru ca imi place sa ajut. De ce considerați că meritați această funcție? : Deoarece pot oferi activitate si chiar am experienta Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : desigur Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da Acceptat în probe 7 zile la categoria știri. 1 Citează
MORTEM Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Username: MORTEM Your age: 18 What categories do you want to supervise? : supervisor Why do you want to join a LeagueCS team? : It's a wonderful community and I want to help it and I have some experience in this regard Why do you think you deserve this position? : I know about most activity server problems It would be good to help, as most of the server's players are from foreign countries and I can help Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes, of course Can you join a TeamSpeak chat? : maybe Citează
Fondator Ares Postat Ianuarie 10 Fondator Postat Ianuarie 10 Acum 16 minute, MORTEM a spus: Username: MORTEM Your age: 18 What categories do you want to supervise? : supervisor Why do you want to join a LeagueCS team? : It's a wonderful community and I want to help it and I have some experience in this regard Why do you think you deserve this position? : I know about most activity server problems It would be good to help, as most of the server's players are from foreign countries and I can help Have you read the rules and are you able to use them correctly? : Yes, of course Can you join a TeamSpeak chat? : maybe Wrong section. For CS 1.6 Servers click Here Citează
Administrator RĂDUCU Postat Sâmbătă la 11:40 Administrator Postat Sâmbătă la 11:40 Aplicațiile pentru STAFF sunt încă deschise! Salutare, dragi membri ai comunității LeagueCS.ro! Dorim să vă reamintim că aplicațiile pentru STAFF sunt încă deschise! Dacă îți dorești să te implici activ în dezvoltarea forumului și să faci parte din echipa noastră, acum este momentul perfect! Ce căutăm? Membri activi și dedicați. Persoane pasionate, care doresc să contribuie la bunul mers al forumului. Experiență anterioară nu este obligatorie, dar entuziasmul și dorința de a învăța sunt esențiale! Cum aplici? Completează modelul indicat în primul mesaj al topicului! Nu uita să incluzi cât mai multe detalii despre tine și cum crezi că poți contribui la comunitate. Beneficii: Vei avea ocazia să te dezvolți alături de o echipă dinamică. Contribuția ta va avea un impact direct asupra comunității noastre. Nu rata șansa de a face parte din echipa noastră! Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Te așteptăm cu drag în echipă! 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.