Administrator Andt. Postat Decembrie 3 Administrator Postat Decembrie 3 Acum 54 minute, -HuNTeR- a spus: Nume utilizator : @-HuNTeR- Vârsta dumneavoastră : 18-19 Ce categorii doriți să moderați? :Categoria Generală. De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : De ce considerați că meritați această funcție? : sa vad daca daca mai pot . Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : da Primele 7 zile sunt de proba , imi spui in privat pe cate sectiune din categoria generala doresti acces ! 1 Citează
OmuldinumbraRomania Postat Decembrie 4 Postat Decembrie 4 Nume utilizator : OmuldinumbraRomania Vârsta dumneavoastră : 38 Ce categorii doriți să moderați? : Orice, astept un PM o sa vorbim acolo mai multe ! De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Va stiu demult Bre ! De ce considerați că meritați această funcție? : Sa dau si eu o mana de ajutor nu ma supar daca si invat ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da am luat la cunostinta ! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Poate ! Multumesc Frumos ! 1 1 Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Decembrie 4 Administrator Postat Decembrie 4 Acum 14 minute, OmuldinumbraRomania a spus: Nume utilizator : OmuldinumbraRomania Vârsta dumneavoastră : 38 Ce categorii doriți să moderați? : Orice, astept un PM o sa vorbim acolo mai multe ! De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Va stiu demult Bre ! De ce considerați că meritați această funcție? : Sa dau si eu o mana de ajutor nu ma supar daca si invat ! Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da am luat la cunostinta ! Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Poate ! Multumesc Frumos ! în probe 7 zile, aștept PM cu secțiunea unde dorești să moderezi. Citează
pcm - Postat Decembrie 14 Postat Decembrie 14 Nume utilizator : pcm - Vârsta dumneavoastră : 26, in februarie 27 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație (IT) sau Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de curand in "lumea gaming-ului" , imi place ce vad pe aceasta comunitate si am zis sa ma alaturi si eu. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema in cel mai scurt timp posibil, sunt atent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Citează
Administrator RĂDUCU Postat Decembrie 14 Administrator Postat Decembrie 14 Acum 1 minut, pcm - a spus: Nume utilizator : pcm - Vârsta dumneavoastră : 26, in februarie 27 Ce categorii doriți să moderați? : Tehnologia de informație (IT) sau Stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Am revenit de curand in "lumea gaming-ului" , imi place ce vad pe aceasta comunitate si am zis sa ma alaturi si eu. De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt matur, capabil sa rezolv o problema in cel mai scurt timp posibil, sunt atent. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur Acceptat în probe 7 zile pe categoria știri. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.