ZAQ Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Numele tău : ZAQ Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan nu am putut contribuii la ajutarea comunitatii dar in schimb o voi face pe viitor. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Nu vreau sa vorbesc ca fac ca dreg, nu-i frumos, veti vedea ca voi ajuta cu tot ce mi sta in putinta. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Desigur, stiam comunitatea de mult timp dar acum recent, Axelutz a fost cel care m-a indrumat sa vin aici cu el. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): am pile la support UniqueID : SDHjDB3uIvYXYNJiWS+NG4/YCFA= ( este o identitate noua pe cea veche nu o mai am)
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Februarie 17, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 17, 2023 Salut! Cuvântul cheie corect, avem nevoie de oameni în Staff! De la mine ai , îți doresc mult succes.
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Februarie 18, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 18, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.