Sari la conținut

Battle Royale aduce sute de milioane de dolari pentru Call of Duty


RedOne

Postări Recomandate

Call of Duty: Black Ops 4 s-a lansat de curând și jocul se bucură de succes, chiar dacă nu are o companie singleplayer popularitatea Battle Royale aduce Activision sute de milioane de dolari.

Activion a anunțat că jocul Call of Duty: Black Ops 4 a generat vânzări de 500 de milioane de dolari în doar trei zile la nivel global. Nu este o sumă fabuloasă pentru Activision. Jocul de anul trecut, Call of Duty: WWII a adus încasări similare, iar Black Ops III a înregistrat venituri de 550 de milioane de dolari în primele trei zile. Totuși, este mult mai mult decât Infinite War, jocul care a adus în jur de 250 de milioane de dolari în weekendul de lansare.

Totuși, acest prag este unul important pentru Black Ops 4 deoarece este primul joc din seria Call of Duty care nu oferă niciun fel de campanie de single player, ci se axează doar pe multiplayer și pe noul mod de joc, battle royale.

Black Ops 4 a spart ale recorduri privind numărul cumulat de jucători, timpul petrecut în medie în joc și toate orele jucate de gameri pe console. În același timp, Black Ops 4 a fost urmărit intens pe Twitch, stabilind un record de spectatori pentru celebra serie.

Vânzările digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul seriei, deținut până în prezent de Call of Duty: WW2. De asemenea, vânzările digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul PlayStation pentru vânzări în ziua lansării unui joc prin intermediul platformei PlayStation Store la nivel global.

În ceea ce privește vânzările în format fizic din România, „Call of Duty: Black Ops 4 a avut parte in Romania de cea mai puternica lansare retail de pana acum pentru un titlu din seria Call of Duty. Vanzarile jocului in magazinele din Romania sunt la cel mai mare nivel de pana acum in primele trei zile de la lansare pentru un joc Call of Duty, iar platformele PC si PlayStation 4 conduc detasat”. Battle Royale aduce sute de milioane de dolari pentru Call of Duty

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate