Sari la conținut

[Știri IT] - Continuă zvonurile despre un iPhone Ultra, mai scump și cu debutul programat în 2024


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

imageedit-45-6705110572.jpg

 

Am auzit de teoria unui iPhone Ultra încă din toamnă lui 2022, când apărea seria iPhone 14. Pe atunci ideea era că iPhone 15 Pro Max va fi înlocuit de un iPhone 15 Ultra, ale cărui dotări s-ar inspira de Apple Watch Ultra cumva. Acum Mark Gurman, analist şi jurnalist specializat pe Apple prezice că vom vedea un Ultra de abia în 2024.

Apple ar explora posibilitatea de a lansa iPhone-uri Ultra mai scumpe şi cu dotări peste cele oferite de iPhone Pro şi Pro Max. Terminalele ultra high end vor sosi în 2024 odată cu seria iPhone 16. În septembrie 2022 Gurman a prezis că un model Ultra îl va înlocui pe cel Pro Max încă din 2023, dar Apple a decis să amâne strategia. Problema e că modelele Ultra vor costa mult mai mult decât cele Pro Max.

Acolo unde iPhone 14 Pro Max porneşte de la 1099 dolari, un Ultra ar putea porni de la 1299 dolari sau chiar mai mult. În timpul conferinţei cu privire la veniturile Apple de săptămâna trecută CEO-ul Apple, Tim Cook nu a exclus posibilitatea unei creşteri de preţuri pentru iPhone-uri pe viitor. A indicat şi faptul că "e posibil să vedem clienţii plătind mai mult pentru a obţine un produs mai bun". 

Gurman speculează că Ultra-ul, fie că vine cu iPhone 15 sau 16 va oferi îmbunătăţiri ale camerei, un chip mai rapid şi probabil un ecran şi mai mare. Ar aduce şi un corp mai rezistent şi ar renunţa la portul de încărcare în favoarea alimentării wireless. Nu am uitat nici de zvonurile cu privire la renunţarea la butoane fizice.

Între timp zvonurile afirmă că iPhone 15 Pro şi 15 Pro Max vor veni cu porturi USB-C şi butoane de volume şi Power haptice în loc de fizice. 15 Pro Max ar avea şi cameră periscop.

<<<SURSĂ>>>

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate