Sari la conținut

[FOOTBAL] Gică Hagi a dezvăluit discuția avută cu Denis Alibec, care a schimbat totul: ”Atunci, o să fii fenomenal”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

aa123.jpg

SURSA: CLICK AICI

Denis Alibec (32 de ani) a semnat în vară cu Farul după sezoane fără reușite la Kayserispor, CFR Cluj și Atromitos.

Sub comanda lui Gică Hagi, atacantul reușește să ”strălucească”, iar managerul Farului a dezvăluit că ”secretul” este reprezentat de discuțiile personale avute constant cu Denis Alibec.

Gică Hagi și ”secretul” revenirii lui Denis Alibec.

În același timp, Gică Hagi a dezvăluit și unul dintre mesajele pe care i le-a transmis lui Denis Alibec în discuțiile private.

”Alibec nu putea să joace atât de bine, să facă diferența, dacă nu era o discuție între mine și el. Nu l-am făcut eu să slăbească. Eu lucrez cu jucătorii mental. Trebuie să știi să vorbești cu el în particular, să-l faci să se simtă foarte bun, să se simtă un campion.

Alibec nu trebuie să se gândească la altcineva, i-am spus 'Nu poți să te gândești la altcineva. Ești atât de bun, încât trebuie să te gândești doar la reușitele tale și să joci pentru echipă. Trebuie să intri în tactica echipei, să joci cu echipa și atunci o să fii fenomenal'!”, a declarat Gică Hagi, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Denis Alibec are 10 goluri în 18 meciuri la Farul.

Denis Alibec a evoluat în 18 meciuri pentru Farul în acest sezon, iar randamentul este excelent: contribuție la 14 goluri ale echipei, 10 înscrise de el și patru pase decisive.

Ultima reușită a venit chiar etapa precedentă, în meciul câștigat de Farul cu FCSB, 3-2, în care a înscris golul de 1-1.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate