Supreme. Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Numele tău :Razvan Vârsta ta :20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am adus prieteni! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu orice este nevoie ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu! Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "vreau sa ajut" UniqueID :1AHGQqTI9bNyzGRkDoGPKhXPSgw=
LCS PREMIUM fTwNicu Posted January 31, 2023 LCS PREMIUM Posted January 31, 2023 pro, cuvant cheie corect
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Posted January 31, 2023 LCS PREMIUM Posted January 31, 2023 Salut! Avem nevoie de oameni, totodata cuvantul cheie corect. De la mine ai ! Mult succes.
TwoSs Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Cu drag ,te astept pe asistenta sa te cunosc si eu !!
LCS PREMIUM .GoSSen. Posted February 1, 2023 LCS PREMIUM Posted February 1, 2023 Te salut ! Tinand cont ca ti s-au acordat anumite sanse, de a demonstra ca vrei sa faci parte din aceasta comunitate si ai dat cu piciorul jignindu-mi colegii si comunitatea, te voi ruga sa nu mai aplici niciodata pentru asistenta. Multumesc anticipat !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.