Sari la conținut

[Fotbal] Deian Sorescu, pus la zid după ce a purtat o eșarfă anti-Dinamo: ”Nu știe ce îi oferă ziua de mâine!”


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Resizer_16747040480481.jpg

 

Deian Sorescu (25 de ani) a debutat la FCSB în partida câștigată de roș-albaștri în fața celor de la Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 22-a din Liga 1.

 

La finalul întâlnirii, Deian Sorescu a purtat o eșarfă cu însemne anti-Dinamo, motiv pentru care a fost criticat de suporterii clubului bucureștean.

Dănuț Lupu, despre eșarfa anti-Dinamo purtată de Deian Sorescu: ”Eu cred că a greșit!”

Dănuț Lupu consideră că gestul făcut de Deian Sorescu a fost unul exagerat având în vedere trecutul său dinamovist, mai ales că în viitor ar putea reveni la echipa la care s-a consacrat.

Totuși, fostul mare jucător al lui Dinamo consideră că suporterii lui Dinamo ar trebui să înțeleagă motivul pentru care fotbalistul a recurs la acest gest, referitor la conflictele pe care Sorescu le-a avut cu galeria, dar și perioada dificilă pe care a îndurat-o la clubul bucureștean.

”Poate şi galeria a greşit faţă de el la un moment dat. Când el s-a chinuit pentru Dinamo și tu, ca galerie, ai făcut ce ai făcut să îl umileşti, acum a venit şi rândul lui.

Dar nu cred că a făcut ce trebuia pentru că, până la urmă, el este fotbalist. Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine. Poate se întoarce la Dinamo peste un an şi ce facem?

Nu este normal. Şi atunci cum faci? Dar şi galeria trebuie să înţeleagă. Pe vremea aia Sorescu s-a chinuit la Dinamo. Nu puteai să îi faci ce i-ai făcut.

Eu n-am fost de la Dinamo la Rapid? Nu am fost schimbat şi eu? Dar nu am făcut aceste gesturi. Eu cred că a greşit”, a declarat Dănuț Lupu, conform Fanatik.

Verdictul lui Gigi Becali după primul meci al lui Deian Sorescu la FCSB

Gigi Becali a mărturisit că nu a fost impresionat de prestația fotbalistului împrumutat de la Rakow.

Patronul vicecampioanei României a identificat o cauză pentru evoluția fotbalistului trecut și pe la Dinamo.

"Deocamdată nu sunt mulțumit de Sorescu. Era un alt fel de jucător înainte, cum îl știam eu. Probabil are nevoie de acomodare", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate