Sari la conținut

[Fotbal] Cum reușește Mihai Pintilii să aibă rezultate la FCSB: ”Dă dovadă de treaba asta”


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care se ocupă de pregătirea echipei FCSB, după ce Nicolae Dică (42 de ani) a plecat de gruparea ”roș-albastră” în finalul anului trecut.

NTE0YjE1NTk5OTc5NDQ3YjBmNGY1NTg0Yzgy.thu

În acte, antrenor principal la FCSB este Leonard Strizu (55 de ani), pentru că este deținătorul Licenței Pro.

Sorin Cârțu, despre antrenorul Mihai Pintilii: ”Are talent”

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, este de părere că Mihai Pintilii are calitățile necesare pentru a reuși în meseria de antrenor, motov pentru care și rezultatele de la FCSB din Liga 1 îi sunt favorabile.

”Are, asta înseamnă ca are talent pentru meseria asta. Are talent. Eu când m-am apucat prin 1986, nu aveam niciun material, aveam niște materiale scrise de la Lucescu, de la Rădulescu.

tiam să punem pregătirea fizică, timpii, cronometrul. E bine să treci prin ele (n.r. cursurile Școlii de Antrenori)”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

”Și cu antrenorul trebuie să ai o echipă bună. El e fost jucător și e talentat în meseria asta. El antrenează într-un fel din talent. Dă dovadă de treaba asta”, a precizat președintele Universității Craiova.

Din șapte meciuri în Liga 1 la FCSB, Mihai Pintilii a reușit să obțină șase victorii, în timp ce un meci a fost pierdut.

Șeful Școlii de Antrenori l-a sunat pe Gigi Becali. Ce i-a transmis finanțatorului de la FCSB

Becali nu numai că nu este deloc de acord cu noile cerințe din fotbalul românesc legate de antrenorii care trebuie să activeze lagii 1, dar nici nu vrea să ia măsuri pentru a intra în legalitate.

Despre situația de la FCSB a vorbit recent și Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori. Oficialul FRF nu mai vrea ca în Liga 1 să mai existe situații precum cea de la FCSB, unde Strizu este antrenor principal doar de formă. Mai mult, se pare că Burchel l-a sunat pe Becali pentru a discuta cu acesta pe marginea acestui subiect.

”A venit unu', Burchel, care e mai deștept ca toți! Sunt eu, Burchel, mă! El e mai deștept ca toți, știe el mai bine ca toți, că face el, că drege el. Fiecare om care vine în funcție la noi în România vrea să se dea stăpân.

Vine el, vrea să se dea stăpân. A fost și ăla pe la Rapid (n.r. - Mihai Iosif), și Croitoru, vii acum și arăți tu că ești mai deștept. Păi stai, mă, în România durează cinci ani!

M-a sunat și pe mine, ce băiat deștept e el, că mă învață el pe mine, să-l trimit pe Strizu acolo. I-am zis să nu mă mai învețe el pe mine!

Ei se bagă în societățile comerciale și îngreunează situația, să arate că ei sunt stăpânii. Noi suntem proprietari, noi băgăm banii noștri.

Vrei să arăți că ești tu deștept și ne stăpânești pe noi? Voi sunteți stăpâni aici? La Burleanu mai e cum mai e, e cu bun simț, Burchel e mai mare ca Burleanu acum, îi place televizorul lu' ăsta!”, a spus Becali, la Pro Tv.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate