Sari la conținut

[Stiri - VALORANT] Versiunea mobilă a jocului Valorant ar putea fi lansată anul acesta


Mr.JohnnySins

Postări Recomandate

  • Administrator

Versiunea-mobila-a-jocului-Valorant-ar-p

Riot Games a anunțat în iunie 2021 că dezvoltă o versiune mobilă a Valorant. De atunci, fanii au cerut cu insistență să primească orice veste pe această temă. Astfel, în această săptămână, Valorant Mobile Info, un profil cunoscut pentru dezvăluirea de informații despre joc, a scris pe Twitter că versiunea mobilă a jocului va fi lansată anul acesta. Alte pagini specializate au împărtășit informația, dând credibilitate acestei posibilități.

De altfel, Riot Games a profitat de ocazia primei aniversări a jocului lor tactic first-person shooter, Valorant, pentru a anunța lansarea unei noi versiuni construite pentru platformele mobile. Într-un interviu recent, producătorul executiv al Valorant, Anna Donlon, a oferit detalii despre proiect, ilustrând procesul și planurile pentru joc. Tranziția către mobil a început cu o listă de verificare care s-a concentrat pe identificarea a ceea ce era vital pentru Valorant și dacă era sau nu realizabil pe telefoane. Donlon a asigurat că experiențele pe mobil și pe PC au fost tratate cu același accent, ambele versiuni fiind lipsite de compromisuri.

Riot plănuiește să proiecteze experiențe separate și optime pentru jucătorii Valorant de pe PC și mobil. Acest lucru înseamnă că nu va exista un joc cross-platform. Dezvoltatorul analizează, de asemenea, crearea unei versiuni pentru consolele de jocuri, dar are ca prioritate finalizarea jocului pentru mobil mai întâi.

Anna Donlon, producător executiv, a discutat recent cu Polygon cu ocazia primei aniversări a jocului Valorant. Ea a precizat că nu vor livra o versiune mobilă simplificată și că trebuie neapărat să păstreze experiența de pe PC la stadiul actual sau la un nivel mai bun.

>Sursa<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate