Sari la conținut

[Fotbal] Cum a explicat Cordea cele două eșecuri ale lui FCSB din două meciuri și ce spune de un eventual transfer?


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

MCZoPTYzNiZoYXNoPWU2N2NlYzJlYjRkZmM3ZjMx

SURSA: CLICK

FCSB a pierdut și al doilea meci amical din cantonamentul din Turcia, scor 1-4 cu fosta echipă a lui Deian Sorescu, Rakow. Billel Omrani a marcat singurul gol al lui FCSB.

Andrei Cordea, după ce FCSB a pierdut ambele amicale din Turcia: "Nu se compară cu meciurile oficiale"

La final, Andrei Cordea a tras concluziile.

"Venim după o săptămână în care am încărcat foarte mult, era normal să nu fim sută la sută azi, dar în 6 zile o să apucăm să ne odihnim mai mult și să fim pregătiți pentru campionat.

Am încărcat foarte mult, acum o să fie puțin mai ușor, intrăm în săptămâna meciului și o să fim pregătiți pentru Hermannstadt. Acolo contează cel mai mult, aici ne antrenăm, ne pregătim.

Sunt amicale, nici Sorescu nu știa ce jucători o să evolueze, nu ne-a spus nimic. Probabil că se vede că ei au venit aici de pe data de 2 și nu au apucat să încarce cât am încărcat noi săptămâna asta și s-a văzut. Dacă nu e meci oficial, sincer, nu se compară cu un meci amical, nu pot să îmi dau cu părerea", a spus Cordea.

Andrei Cordea recunoaște că Thomas Neubert a făcut antrenamente foarte grele cu jucătorii.

FCSB a terminat cu două înfrângeri în două meciuri stagiul de pregătire, însă Andrei Cordea nu-și face probleme. Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor recunoaște însă că preparatorul fizic Thomas Neubert "a scos untul" din jucători.

"Am fost împărțiți, am împărțit minutele. În campionat contează, dar aici învățăm și trebuie să muncim, să alergăm mai mult și să fim sănătoși. Noi mereu am fost bine, de aia ne-am și calificat într-o cupă europeană.

Nu am reușit neapărat o figură frumoasă acolo, dar suntem foarte bine. Eu sper să mă ajute Dumnezeu să fiu sănătos și vedem cine va juca. Da, suntem bine, suntem fericiți, ne-a spus și Pintilii că cel mai important e să fim sănătoși, să putem juca 90 de minute, pentru că ne așteaptă un meci foarte greu.

Au fost, într-adevăr, destul de grele (n.r.: antrenamentele cu Thomas Neubert), dar am avut alaltăieri un antrenament în piscină și am reușit să ne relaxăm puțin. Cam atât", a precizat Cordea.

În primul amical, FCSB a pierdut cu 0-2 meciul cu Pogon Szczecin.

Andrei Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB în prima parte a sezonului, iar ofertele pe numele său au început să apară. Jucătorul de 23 de ani nu a dorit să comenteze niciun zvon.

"Cât timp sunt la FCSB, nu pot să vorbesc despre altă echipă, respect clubul, nu este nimic sută la sută să știu și eu, nu pot să vorbesc. Niciodată cât o să fiu la FCSB, nu o să vorbesc despre mine sau despre alți jucători plecând la altă echipă. Doar când o să fie ceva concret vorbim", a spus Cordea.

Andrei Cordea a vorbit și despre sosirea lui Deian Sorescu, sub formă de împrumut, de la Rakow.

"E un jucător de calitate, aveam nevoie de un asemenea jucător cu nume și sper să ne ajute să câștigăm campionatul, pentru că acesta este obiectivul nostru acum. Un plus de calitate, iar ofensiv, e la fel ca Vali Crețu", a spus Cordea.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate