Sari la conținut

[Stiri Lume] Resturile unei rachete provenite din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, de sâmbătă, au căzut în Republica Moldova


Santiago.

Postări Recomandate

Resturile unei rachete provenite din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, de sâmbătă, au căzut în Republica Moldova
rachete-moldova.jpg

  • Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră a Republicii Moldova a descoperit sâmbătă după amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete
     

Racheta provine din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău, citat de Ziarul de Gardă.

Citat

 

„Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, IGPF a pus în aplicare planul de contingență și a sporit numărul patrulelor de poliției pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră cu Ucraina.

Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anunțată și Procuratura raionului Briceni.

IGSU și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii”

 

Subliniază MAI.

Este al treilea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca și în cazurile precedente, potrivit MAI, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate.

Autoritățile din Nikolaev, Lvov și Odesa au declarat că apărarea aeriană încearcă să doboare rachetele care se apropie. Explozii au fost auzite și în regiunea centrală Vinnița, potrivit autorităților ucrainene.
 

->SURSA<-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate