Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali știe ce antrenor o poate duce pe FCSB pe primul loc în Liga 1.


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani) pare de neînduplecat în cazul antrenorului care va conduce echipa ”roș-albastră” pentru restul sezonului.

YXNoPTUyOGRkZmNmYzY4NmM0ZTFiOGFmMzU1YzE2

Omul de afaceri nu pare impresionat sau îngrijorat de faptul că Federația Română de Fotbal pregătește sancționarea antrenorilor fără licență PRO, așa cum este Mihai Pintilii, în cazul în care aceștia oferă indicații tehnico-tactice în timpul partidelor oficiale.

Gigi Becali nu renunță la Mihai Pintilii: ”Vreau ca el să mă ducă pe locul 1”

În opinia lui Gigi Becali, cel mai potrivit antrenor pentru FCSB este cel alături de care jucătorii au dat cel mai bun randament în ultima perioadă, adică Mihai Pintilii.

Cu fostul mijlocaș la timonă, instalat după demisia lui Nicolae Dică, FCSB a obținut șase victorii în șapte etape și a urcat până pe locul trei, la șapte puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Gigi Becali este hotărât să meargă pe mâna lui Mihai Pintilii și pentru ca aceast lucru să fie posibil va face tot posibilul pentru a ”dribla” regulamentele.

Gigi Becali, mesaj pentru Lucian Burchel: ”Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta!”

Gigi Becali a purtat un dialog de la distanță și cu directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, pe care l-a sfătuit să-și vadă de treaba lui și să nu mai încerce destabilizarea echipei sale.

”Cum să nu fiu mulțumit? Aici vorbim pe fapte, mă! Mă obligi pe mine să pun un antrenor ca să stai pe locul 14? Nu vreau, pentru că eu dau bani. Eu vreau să stau pe locul 1. Pe mine, ăsta (n.r. - Mihai Pintilii) vreau să mă ducă pe locul 1. 

E adevărat că trebuie să ia omul licență. Bine, mă, când a fost vorba de Mirel Rădoi și Edi Iordănescu dați dispense voi, pentru voi, care luați banii de la noi, salarii de la noi. `Vezi că te sancționăm, vezi că sunt Burchel, trebuie să faci ca Burchel`. Du-te, mă, Burchel, vezi-ți de treaba ta. De unde ai apărut tu acum?”

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate