Sari la conținut

[FOTBAL] Șase variante de înlocuire pentru Manuel Neuer la Bayern Munchen. Ce spune Oliver Kahn


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YzBlMDVlZjI1MDZkNDVlOWI4ZmUyNmMzYmM=.thu

Șase variante de înlocuire pentru Manuel Neuer la Bayern Munchen

Situația lui Neuer le-a dat planurile peste cap celor de la Bayern Munchen, care sunt nevoiți să se orienteze rapid în această iarnă. În vederile bavarezilor sunt nu mai puțin de cinci portari Yan Sommer (Monchengladbach), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), Yassine Bounou (Sevilla), Keylor Navas (Paris Saint-Germain), Emiliano Martinez (Aston Villa), dar oficialii clubului iau în calcul și repatrierea lui Alexander Nubel, care este împrumutat la AS Monaco în acest sezon.

Cu toate acestea, Oliver Kahn a recunoscut că celor de la Bayern le va fi foarte greu să găsească un portar bun în această perioadă, care să și poată ajunge pe Allian Arena:

"Discutăm despre diferite opțiuni, dar înlocuirea lui Manuel Neuer în pauza de iarnă este desigur extrem de dificilă, mai ales că puține cluburi vor să renunțe la numărul unu", a explicat oficialul celor de la Bayern, într-un interviu pentru Bild.

Manuel Neuer ratează restul sezonului 2022-2023, după ce s-a accidentat la schi

În luna decembrie, Manuel Neuer a anunțat că a fost operat, după ce și-a rupt piciorul drept. Totodată, portarul a suferit o accidentare minoră la mâna stângă.

“Ce pot să zic, finalul anului putea să fie mai bun pentru mine, asta e clar. În timp ce mă aflam la schi, am suferit o fractură la picior. Operația de ieri a decurs bine. Le mulțumesc doctorilor! Totuși, m-a durut când am aflat că sezonul s-a încheiat pentru mine”, a scris Neuer pe Instagram.

Manuel Neuer a primit o vacanță după ce Germania a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar. Portarul a fost integralist în toate meciurile.

Manuel Neuer ar fi trebuit să revină în Qatar pe 6 ianuarie 2023, când Bayern Munchen începe cantonamentul de iarnă, la Doha.

Campionatul Germaniei se va relua pe 20 ianuarie 2023, iar Bayern Munchen o va înfrunta pe Leipzig. Bayern are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga.

 

>>SURSA<<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate