Sari la conținut

[Fotbal]”Portocaliii” de la FCSB. Octavian Popescu, gol din Rabona la antrenamentul ”roș-albaștrilor”


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

FCSB se află în această perioadă în cantonament în Turcia, unde Leo Strizu (55 de ani), antrenorul cu Licența Pro de la echipă, nu a făcut deplasarea.

N2YzYmJlZWRkOGYxZGE5OWY4ZmEyYTZiN2EyNGY=

Execuție spectaculoasă a lui Octavian Popescu la antrenamentul FCSB-ului

În cantonamentul din Turcia, până la disputarea primelor meciuri de pregătire, cei de la FCSB organizează un turneu între jucătorii echipei, care sunt împărțiți în patru formații.

În prima zi, cei care au avut câștig de cauză au fost ”portocalii”, care i-a avut în componență pe Crețu, Dawa, Oaidă, Tudor, Octavian Popescu și Compagno.

În ultimul meci, Octavian Popescu a reușit o execuție spectaculoasă. ”Perla” lui Gigi Becali a înscris din Rabona. Reușita poate fi urmărită în minutul 18 al clipului video distribuit de FCSB pe Facebook.

”Primul turneu de la antrenamentele roș-albaștrilor s-a încheiat cu victoria echipei portocalii, alcătuită din Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Octavian Popescu și Andrea Compagno.

Pe lângă trofeul oferit celei mai bune echipe, ”portocaliii” au dat și cel mai bun jucător al turneului, Andrea Compagno. În schimb, cel mai bun marcator, cu trei reușite, a fost Adrian Șut, care a făcut parte din echipa albă. Cel mai bun portar al competiției a fost Andrei Vlad”, a transmis FCSB, pe Facebook.

În cantonamentul din Turcia, FCSB va urma să susțină două partide pregătire: cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

Lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Turcia

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim

Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea

Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu 

Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate