Sari la conținut

Apex Legends a ajuns deja la 50 milioane de jucători


BoGdY

Postări Recomandate

apex-legends-battle-royale-50-milioane-j

Scena jocurilor battle royale a ajuns să fie foarte aglomerată în ultima perioadă, însă, în ciuda acestui lucru, Apex Legends se bucură de un succes nemaipomenit. Jocul a ajuns la 25 milioane de jucători în doar o săptămână de la lansare, iar după o lună a depășit deja pragul de 50 milioane de jucători. Conform statisticilor prezentate într-un clip publicat de dezvoltator, cei 50 milioane de jucători au declanșat 170 de milioane de respawn-uri, 158 de milioane de finishere și 1.23 miliarde de ultimate.

La aceste rezultate a contribuit, desigur, și funcția ping, despre care dezvoltatorul susține că a fost utilizată de 31 de miliarde de ori. Ping este un sistem care permite evidențierea inamicilor, a armelor, dar și a altor puncte de interes prin comunicare non-verbală. A fost atât de bine primit de gameri încât și Epic Games s-a grăbit să-l implementeze în Fortnite.

Acum probabil că vă gândiți ce plan de monetizare are Respawn Entertainment, în contextul în care Apex Legends e free-to-play și n-are lootbox-uri. Răspunsul e simplu: battle pass-uri. Nu știm încă ce vor include și cât vor costa, însă am o bănuială că e vorba de skin-uri.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate