Sari la conținut

[FOTBAL] FCSB are cale liberă către stadionul Steaua – Ghencea! Anunțul ministrului Sportului.


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

FCSB va putea să joace pe stadionul Steaua – Ghencea, după adoptarea unui proiect de lege în Parlament, a anunțat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Jmg9NjM2Jmhhc2g9YTg0YjZkOTdlOGE3NTdkOWU2

Eduard Novak, despre exclusivitatea Stelei pe stadionul Ghencea: "Nu ne permitem acest lux"

Marcel Ciolacu promite să rezolve situația stadionului Ghencea! "Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, vor putea și Steaua cu FCSB", a precizat președintele Camerei Deputaților.

Proiectul de lege inițiat de USR privind transparența utilizării bazelor sportive publice a fost introdus la Camera Deputaților. PSD și PNL au dat aviz pozitiv.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a calificat drept normală această inițiativă. Novak anunță că Steaua nu poate avea exclusivitate pe acest stadion.

"Este o normalitate cred, cum am considerat şi cu stadionul Arcul de Triumf. O investiţie de 40 de milioane de euro a statului trebuie în primul rând respectată. Dacă se construieşte o asemenea bază sportivă, trebuie folosită şi de alte entităţi.

Nu poate doar cineva să stea pe această bază şi s-o folosească numai pentru el. Nu ne permitem, cred, acest lux. Aşa că eu cred că e binevenită (n.r. - inițiativa din Parlament)", a spus Eduard Novak.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că FCSB poate reveni pe stadionul din Ghencea

Proiect de lege care facilitează accesul FCSB-ului pe stadionul Steaua - Ghencea

Ce presupune această inițiativă legislativă:

introducerea unui set de criterii pentru darea în folosință a bazelor sportive publice, obligatorii pentru toți administratorii acestora;

obligația administratorilor de a face publice aceste criterii, pe avizier și pe site-ul web al instituției, precum și tarifele de închiriere și numele entităților care utilizează infrastructura sportivă;

amenzi pentru cei care nu respectă aceste prevederi.

Până acum, conducerea CSA Steaua a argumentat că nu poate să-i închirieze stadionul FCSB-ului întrucât se află într-un conflict de natură juridică.

Fanii Stelei iau atitudine, după anunțul lui Marcel Ciolacu: “FCSB vrea să continue furtul de identitate”

Asociația Steliștilor 1947 a anunțat că FCSB nu poate să joace pe stadionul Ghencea, întrucât a furat identitatea clubului Steaua.

“În România, majoritatea stadioanelor sunt construite cu bani publici, dar Fcsb și susținătorii lor se cramponează de același stadion, pentru a continua furtul de identitate. Nici pe Stadionul Rapid infractorii nu au fost primiți, dar atunci nu a fost nicio problemă.

Domnule Marcel Ciolacu, oricine promovează această idee trebuie să fie conștient că susține un pușcăriaș, care a prejudiciat de nenumărate ori statul român, în consecință, se alătură acestuia.

Orice comparație cu alte echipe care împart același stadion este ridicolă, AS Roma nu a furat identitatea clubului Lazio Roma și nu a folosit ilegal numele și marca Lazio, nici Inter nu a furat identitatea clubului AC Milan și nu a folosit ilegal numele si marca Milan. În schimb, FC Fcsb a clonat marca STEAUA și a folosit ilegal numele și marca Steaua București”, se arată într-un comunicat al Asociației Steliștilor 1947.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate