SwedenGsh Postat Ianuarie 2, 2023 Postat Ianuarie 2, 2023 Prenume » Robert Vârsta » 25 de ani Locația » Calarasi Ocupație » Am SRL meu dar în aceelasi timp și sofer. Hobby-uri și pasiuni » Ca o pasiune îmi place să vizitez foarte mult țara noastră, diverse tradiți. Modalitate de contact » https://steamcommunity.com/id/swedengsh/ De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Mă joc pe PRO.Leaguecs.Ro , atât eu cât și soția. O poză cu tine (opţional) » Dau edit imediat cu poza după tell, o las jos. Acordă o notă comunității » 9 / întodeaua e loc de mai bine,nu ? Alte detalii » Vă salut și un an nou cu tot ce vreți să vă îndepliniți! Poza:
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ianuarie 2, 2023 Global-Moderators Postat Ianuarie 2, 2023 bun venit Pe Leaguecs sedere placuta
Girls Vanthea Postat Ianuarie 2, 2023 Girls Postat Ianuarie 2, 2023 Bună Robert! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Ianuarie 2, 2023 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 2, 2023 salutare si norocuri multe
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ianuarie 3, 2023 Administrator Postat Ianuarie 3, 2023 Bine ai venit!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.