SwedenGsh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Prenume » Robert Vârsta » 25 de ani Locația » Calarasi Ocupație » Am SRL meu dar în aceelasi timp și sofer. Hobby-uri și pasiuni » Ca o pasiune îmi place să vizitez foarte mult țara noastră, diverse tradiți. Modalitate de contact » https://steamcommunity.com/id/swedengsh/ De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Mă joc pe PRO.Leaguecs.Ro , atât eu cât și soția. O poză cu tine (opţional) » Dau edit imediat cu poza după tell, o las jos. Acordă o notă comunității » 9 / întodeaua e loc de mai bine,nu ? Alte detalii » Vă salut și un an nou cu tot ce vreți să vă îndepliniți! Poza:
Girls Queen of Frostbite Posted January 2, 2023 Girls Posted January 2, 2023 Bună Robert! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
LCS PREMIUM .GoSSen. Posted January 2, 2023 LCS PREMIUM Posted January 2, 2023 salutare si norocuri multe
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted January 3, 2023 Community Administrators Posted January 3, 2023 Bine ai venit!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.