SmoKe[; x] Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Nume : Cristian Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a aduce mai multe stiri, si alte evenimente petrecute in toata lumea Ce sectiune dorești spre moderare? : Stiri / multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : mai multa activitate pe aceasta sectiune Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am sa o fac pe parcurs , promit Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? sigur ca da Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu... Alte precizări : activitatea mea pe forum nu este una prea stralucita, fiind vorba ca sunt doar de o saptamana pe aceasta comunitate, insa ma voi stradui sa fac tot posibilul,sa fac cate 2-3 topic-uri , cu evenimente noi, pentru sectiunea de moderare pe care am selectionat-o, ORICE RASPUNS E BINE VENIT , CHEERS!!! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : sigur
Community Administrators devylinn @ LCS Posted January 2, 2023 Community Administrators Posted January 2, 2023 Pro
Community Founders John @ Anormalii Posted January 2, 2023 Community Founders Posted January 2, 2023 Pro . Succes !
Community Founders Ares Posted January 3, 2023 Community Founders Posted January 3, 2023 7 zile proba sectiunea Stiri !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.