Sari la conținut

[Stiri IT] OnePlus 11 5G se lansează mai devreme în China! Apare în postere, designul său fiind dezvăluit


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

OnePlus 11 5G se lansează mai devreme în China! Apare în postere, designul său fiind dezvăluit

63aa96dfc06d2.jpg

OnePlus 11 va debuta oficial la nivel global pe 7 februarie 2023. Cu toate acestea, se pare că noul flagship al companiei va sosi mai devreme în China, pe 4 ianuarie 2023. Posterele oficiale ajunse pe web dezvăluite designul telefonului. E primul terminal cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 din portofoliul companiei care va primi și stocare de nouă generație, UFS 4.0, dar și memorie RAM LPDDR5x. Detalii avem mai jos.

op11_592x311.jpg

Alături de smartphone, va debuta în China și noua pereche de căști flagship OnePlus Buds Pro 2. Conform teaserelor postate de către companie, smartphone-ul va sosi pe verde și negru, iar el va primi 12 GB sau 16 GB de memorie RAM + până la 512 GB de stocare rapidă. Posterele promoționale dezvăluie și faptul că randările apărute pe web au fost corecte, astfel că telefonul vine cu un modul foto circular în partea din spate alipit de rama metalică.

OnePlus-11-1-2_592x326.jpg

În timp ce varianta pe verde ar aduce un finisaj lucios, versiunea neagră a telefonului s-ar numi „Sandstone” și ar aduce un finisaj mat, pentru un grip mai bun. Ca un reminder, OnePlus 11 a apărut recent în baza de date TENAA. Astfel, știm că el ar avea 205 grame și ar măsura 8.53 mm în talie. La interiorul său s-ar afla o baterie dual-cell de 4870 mAh, iar display-ul ar fi reprezentat de un panou AMOLED de 6.7 inch în diagonală, cu rezoluție QHD+ și refresh rate de 120Hz. 

Screenshot_6-horz_592x350.jpg

În partea din față vom găsi un senzor selfie de 16 MP, iar modulul circular aflat în spate găzduiește de 3 camere foto. E vorba despre un senzor wide de 50 MP, unul ultrawide de 48 MP, dar și unul telephoto de 32 MP. Scanner-ul de amprente este amplasat sub display, iar terminalul va rula Android 13 încă din fabrică. Va reveni și un element iconic pentru brand - slider-ul mute. 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate