LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Ianuarie 27 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 27 Acum 20 minute, AboveAll a spus: Buna ziua. Asi dori sa facem ceva modificari daca se poate. 1. La descrierea sectiunii DISCORD SERVER sa adaugam urmatoarea imagine: (am vazut la baietii de pe FURIEN si mi.a placut mult) 2. Sa adaugam putina culoare la descrierile categoriilor ca sa fie mai frumos ochiului. [BIO] Regulamente & Anunturi In aceasta categorie gasiti Regulile Serverului precum si Anunturile. [BIO] Cereri In aceasta categorie puteti face cerere de Admin / Tag / VIP / Slot / Unban. [BIO] Reclamatii Admini & Playeri In aceasta categorie puteti face Reclamatii Adminilor / Playerilor Raufacatori. [BIO] Staff Zone Vrei sa intri in aceasta camera? Mai intai trebuie sa faci cerere de Admin. [BIO] Sugestii Daca aveti o idee buna pentru imbunatatirea serverului, puteti sa o postati aici. [BIO] Promoveaza Serverul In aceasta categorie puteti ajuta serverul cu un Vot sau cu o Donatie. [BIO] Arhiva In aceasta categorie se regasesc Topicurile Vechi. Va multumesc frumos ! done 1 Citează
w00dy Postat Februarie 2 Autor Postat Februarie 2 Salutare, as dori sa-mi scoateti gradul de "Manager Server", sunt retras din activitate, multumesc. 1 Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Februarie 2 Administrator Postat Februarie 2 Acum 1 minut, w00dy a spus: Salutare, as dori sa-mi scoateti gradul de "Manager Server", sunt retras din activitate, multumesc. Rezolvat 1 2 Citează
SIRMAGICUS Postat Martie 23 Postat Martie 23 Salut, va rog frumos sa imi scoateti gradul de Manager Server (retras definitiv). 1 Citează
Administrator b o m bo N e l e Postat Martie 26 Administrator Postat Martie 26 La 23.03.2025 la 21:08, SIRMAGICUS a spus: Salut, va rog frumos sa imi scoateti gradul de Manager Server (retras definitiv). done. Citează
AboveAll Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 Buna ziua, asi dori sa il adaugati si pe @pingu;x detinator al serverului Bio, multumesc frumos. Citează
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Aprilie 12 Administrator Postat Aprilie 12 Acum 1 oră, AboveAll a spus: Buna ziua, asi dori sa il adaugati si pe @pingu;x detinator al serverului Bio, multumesc frumos. Rezolvat 1 Citează
AboveAll Postat Septembrie 1 Postat Septembrie 1 Buna seara. Puteti va rog sa il adaugati pe @Cika Neca drept detinator al serverului Bio ? Multumesc in avans, o seara buna in continuare . Citează
Administrator b o m bo N e l e Postat Septembrie 1 Administrator Postat Septembrie 1 Vă informăm că actualizările solicitate de dumneavoastră pentru serverul administrat au fost implementate cu succes. Pentru orice alte modificări sau solicitări suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Cu stimă, Echipa Administrativă LEAGUECS ROMÂNIA 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.