• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

[FORUM MANAGEMENT] - BIO.LEAGUECS.RO

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 20 minute, AboveAll a spus:

Buna ziua. Asi dori sa facem ceva modificari daca se poate.

1. La descrierea sectiunii DISCORD SERVER sa adaugam urmatoarea imagine: (am vazut la baietii de pe FURIEN si mi.a placut mult)
Mci3DCf.png

2. Sa adaugam putina culoare la descrierile categoriilor ca sa fie mai frumos ochiului.

[BIO] Regulamente & Anunturi
tt9a4n6u.gifIn aceasta categorie gasiti Regulile Serverului precum si Anunturile.

[BIO] Cereri
tt9a4n6u.gifIn aceasta categorie puteti face cerere de Admin / Tag / VIP / Slot / Unban.

[BIO] Reclamatii Admini & Playeri
tt9a4n6u.gifIn aceasta categorie puteti face Reclamatii Adminilor / Playerilor Raufacatori.

[BIO] Staff Zone
tt9a4n6u.gifVrei sa intri in aceasta camera? Mai intai trebuie sa faci cerere de 🌟Admin🌟.

[BIO] Sugestii
tt9a4n6u.gifDaca aveti o idee buna pentru imbunatatirea serverului, puteti sa o postati aici.

[BIO] Promoveaza Serverul
tt9a4n6u.gifIn aceasta categorie puteti ajuta serverul cu un Vot sau cu o Donatie.

[BIO] Arhiva
tt9a4n6u.gifIn aceasta categorie se regasesc Topicurile Vechi.

Va multumesc frumos !

done

Postat

Salutare, as dori sa-mi scoateti gradul de "Manager Server", sunt retras din activitate, multumesc.

• Administrator
Postat
Acum 1 minut, w00dy a spus:

Salutare, as dori sa-mi scoateti gradul de "Manager Server", sunt retras din activitate, multumesc.

Rezolvat

• Like 1
  • Ador 2
  • 1 lună mai târziu...
  • Administrator
Postat
La 23.03.2025 la 21:08, SIRMAGICUS a spus:

Salut, va rog frumos sa imi scoateti gradul de Manager Server (retras definitiv).

done. 

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Postat

Buna seara. Puteti va rog sa il adaugati pe @Cika Neca drept detinator al serverului Bio ? Multumesc in avans, o seara buna in continuare 🙏.

• Administrator
Postat

Vă informăm că actualizările solicitate de dumneavoastră pentru serverul administrat au fost implementate cu succes. Pentru orice alte modificări sau solicitări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Cu stimă,

Echipa Administrativă LEAGUECS ROMÂNIA

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate