Sari la conținut

[Stiri Lume] Epidemia „termonucleară” de COVID din China ar putea infecta 10% din lume în următoarele trei luni


Santiago.

Postări Recomandate

Epidemia „termonucleară” de COVID din China ar putea infecta 10% din lume în următoarele trei luni

covid-china-1070x600.jpg

  • În timp ce Beijingul se luptă cu ultimul focar de infecție, relatările din spitalele și crematoriile tensionate sugerează că adevăratul număr de victime nu este reflectat de cifre.
  • Alți experți au fost de acord că aceasta este cea mai mare epidemie de COVID din China de până acum.

 

- Epidemia actuală de COVID-19 din China ar putea infecta 10% din lume în următoarele trei luni, a avertizat un epidemiolog și economist în domeniul sănătății. Acest lucru vine în contextul în care o înregistrare video șocantă distribuită online a arătat cadavrele din spitalele și crematoriile din China, după ce țara a slăbit recent politica extremă de izolare a COVID.

- Doar două decese cauzate de virus au fost raportate luni de către autoritățile chineze – dar imaginile filmate par să arate coridoarele unui spital inundate de cadavre pe targă și pacienți înghesuiți în saloane. Eric Feigl-Ding, un epidemiolog și economist în domeniul sănătății, a împărtășit pe Twitter un lung fir de discuții în care a explicat cum situația din China este „foarte proastă” – mai exact „termonucleară”.

- El a explicat: „Spitalele au fost complet copleșite în China de când au fost eliminate restricțiile. Epidemiologii estimează că 10% din populația Pământului va fi probabil infectată în următoarele 90 de zile. Decesele sunt probabil de ordinul milioanelor. Acesta este doar începutul”.

- El a continuat să afirme că poziția actuală a Partidului Comunist Chinez COVID de când a slăbit restricțiile a fost: „Să fie infectat cine trebuie să fie infectat, să moară cine trebuie să moară”. Infecții timpurii, decese timpurii, vârfuri timpurii, reluarea timpurie a producției”.

- O înregistrare video de pe postarea sa de pe Twitter arată cadavrele îngrămădite într-un spital din nord-estul Chinei. În mod înfiorător, Dr. Feigl-Ding a mai spus că unii experți spun că rata de dublare a cazurilor este „posibil să fie de câteva ore”, înainte de a adăuga că, China și lumea se află în „probleme profunde”.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate