Sari la conținut

[Stiri IT] Noutăți despre sistemul de facturare al Hidroelectrica


Mr.JohnnySins

Postări Recomandate

  • Administrator

hidroelectrica.jpeg?resize=700,338&quali

Am mai scris aici despre Hidroelectica și am văzut că subiectul prezintă interes. Oarecum logic, dacă luăm în considerare contextul creșterilor prețurilor la energie electrică, unde ei oferă cel mai bun preț de pe piață.

Deși pe portalul de clienți încă mai apare mesajul cu site-ul care va deveni disponibil din 01.12.2022, iar azi suntem în 17 decembrie deja, o mică schimbare de status tot a apărut aici. Este vorba despre o informare despre implementarea noului sistem informatic de facturare:

Stimați parteneri și clienți,

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință faptul că Hidroelectrica a implementat cu succes noul sistem informatic de facturare. Acesta integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor.

Vă asigurăm că facem eforturi pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite tuturor clienților, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pașii absolut necesari făcuți în această direcție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de întârziere în emiterea facturilor.

Dorim să reamintim că termenul de plată a facurilor emise de către Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Practic, ne spun doar că au terminat ei în back-office lucrul (deși, ținând cont de experiențele anterioare, nu prea mai pun mare preț pe declarațiile lor), iar în curând vor emite și facturile, care vor avea aceleași termene de plată de 45 de zile. Dacă ar fi să mă hazardez și să fac o estimare, cred că din a doua săptămână din ianuarie 2023 vor începe să ne factureze.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate