MSXXTNI Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Prenume » Antonio Vârsta » 21 Locația » Tg. Mures Ocupație » Student/Game Tester Hobby-uri și pasiuni » Tech, Gaming, Masini, Baschet Modalitate de contact » Discord TNI#6432, IG antoniopasztor De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am moderat o comunitate de genul acesteia care a fost activa o gramada de timp dar in prezent s-a inchis, sigur stiti la care anume ma refer prin referinta Senaris (probabil unii ma stiti de acolo sub numele de J-Dog) O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » La prima vedere, 10/10 Alte detalii » Daca tot nu mai exista comunitatea respectiva am decis sa incerc sa ma afiliez alteia, sper sa putem colabora frumos in viitor
Girls Queen of Frostbite Posted December 12, 2022 Girls Posted December 12, 2022 Bună! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi! Ps: Am stat 10 ani acolo, nu te știu. Ahaha.
Community Administrators devylinn @ LCS Posted December 12, 2022 Community Administrators Posted December 12, 2022 Acum 1 minut, dRama @LeagueCs a spus: Bună! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi! Ps: Am stat 10 ani acolo, nu te știu. Ahaha. Si eu am fost mult timp pe acea comunitate, dar parca imi amintesc ceva. Bine ai venit!
Community Founders John @ Anormalii Posted December 12, 2022 Community Founders Posted December 12, 2022 Salut . Bine ai venit !
LCS PREMIUM Santiago. Posted December 12, 2022 LCS PREMIUM Posted December 12, 2022 Sper sa te acomodezi si sa ramai cat mai mult pe aici!
Z1nNN Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Salut, bine ai venit pe aceasta comunitate. Iti urez o sedere cat mai placuta alaturi de noi!
The Guardian Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Bine ai venit pe LeagueCs Iti doresc o experienta cat mai placuta alaturi de noi
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.