Freezy - legendă everywhere =D Postat Decembrie 9, 2022 Postat Decembrie 9, 2022 Prenume » Alin Ionut Vârsta » 24 in 3 sapt. Locația » Constanta Ocupație » Designer pe internet cand ma plictisesc, agent de vanzari la o fabrica pvc cand nu-s online. Hobby-uri și pasiuni » Imi place orice joc video fps sau multiplayer, ies des sa ma plimb cu masina si cred ca imi mai place lafel de mult sa ascult muzica Modalitate de contact » richdaddy # 4883 pe discord De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » sunt pe aici cam de cand s-a deschis, cred. O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 9.5 Alte detalii » Nu stiu cati mai sunteti din cei vechi, dar va salut pe toti, mare respect si compasiune pentru comunitatea lcs, cele mai top servere de cs, aici le-am avut. Spoiler
Girls Vanthea Postat Decembrie 9, 2022 Girls Postat Decembrie 9, 2022 Bună! Bine ai (re) venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Decembrie 9, 2022 Administrator Postat Decembrie 9, 2022 Bine ai venit!
LCS PREMIUM rakzewww Postat Decembrie 9, 2022 LCS PREMIUM Postat Decembrie 9, 2022 Bine ai venit man!
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Decembrie 9, 2022 Global-Moderators Postat Decembrie 9, 2022 TO LEAGUECS.RO
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.