Sari la conținut

[Stiri IT] Cont in POSF, locul de unde poti gestiona toate contractele tale cu furnizorii de energie


The Guardian

Postări Recomandate

B7Vzrl8.png

POSF este platforma dezvoltata recent de ANRE care permite schimbarea furnizorului in maxim 24h. La aceasta platforma apeleaza, de acum inainte, atat furnizorii, cat si clientii finali care vor sa afle detalii despre contracte sau chiar sa faca o portare.

Deocamdata portalul e deschis doar pentru urmatoarele functionalitati, ca sa citez direct de pe site:

" Până la încărcarea şi validarea tuturor datelor de către operatorii de rețea și furnizori, clienții finali au acces în POSF la următoarele funcții: Înregistrare/Autentificare utilizator, Completare date de identificare, Asociere locuri de consum și vizualizarea datelor aferente contractelor de furnizare încărcate în POSF, Vizualizare oferte tip în comparatorul de oferte.

Insa deja mi se pare foarte tare, pentru ca poti afla direct, fara intermediari, la cine ai contractul, daca ti s-a facut portarea, care sunt ofertele de pret pe piata samd. In viitor, vei putea cere sa fii portat direct de pe POSF, fara a mai intra pe site-ul furnizorului.

Si toate aceste functionalitati sunt disponibile atat pentru energie electrica cat si pentru gaze naturale.

Acum, ce nu stiu eu, e cat de obligati sunt furnizorii sa se inscrie pe POSF pentru partea de portare, ca stiu ca ofertele de pret sunt deja acolo toate. Insa banuiesc ca sunt.

Sursa: Arena IT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate