Sari la conținut

[Stiri IT] Un bărbat a fost jefuit în fața unui Apple Store după ce a cumpărat 300 de iPhone-uri


Z1nNN

Postări Recomandate

NbomnYa.png

 

Era doar o zi normală în magazinul Apple Fifth Avenue din New York când un bărbat de 27 de ani a intrat și a cumpărat nu mai puțin de 300 iPhone 13. Acesta a plecat cu telefoanele în trei genți, însă nu a ajuns prea departe. Conform unui radio local, în drum spre mașină a fost acostat de doi hoți care i-au cerut gențile. Victima nu a renunțat fără o luptă, moment în care cei doi agresori l-au lovit și au apucat să dispară cu una dintre cele trei genți.

Cea pe care au furat-o conținea nu mai puțin de 125 de iPhone-uri cu o valoare estimată la 95.000$. Polițiștii care se ocupă de acest caz susțin că bărbatul care a cumpărat telefoanele din magazinul Apple Fifth Avenue urma să le pună în vânzare prin intermediul unui mic business. Nu este clar de ce a ales să facă această tranzacție la ora 1 dimineața, ori cum au aflat hoții ce urmează să se întâmple.

Apple Fifth Avenue este unul dintre puținele magazine ale producătorului care sunt deschise non-stop, iar în seara cu pricina aveau și oferte de Black Friday. Este o șansă ca hoții să fi pândit în mod special acest magazin, în așteptarea unor clienți care să facă cumpărături serioase; gen 300 de iPhone-uri. Victima nu a fost rănită grav, iar poliția continuă căutările. Momentan, informațiile despre suspecți și mașină cu care au fugit de la fața locului nu au fost făcute publice.

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate