smokra Postat Noiembrie 29, 2022 Postat Noiembrie 29, 2022 Nume reclamant: s m o k r a Nume admin reclamat: ***|TALHAMI|*** Motiv: Slay fara un motiv clar. Durata Ban (Daca este cazul): x Dovada(video/poza/demo): 1
**|TALHAMI|** Postat Noiembrie 29, 2022 Postat Noiembrie 29, 2022 deliberately escaped with snadbag repeat it .
Metra Postat Noiembrie 29, 2022 Postat Noiembrie 29, 2022 (editat) Adminul **|TALHAMI|** a procedat corect. Ai primit slay din cauza ca ai scapat cu saci dintr-o ascunzatoare, ti-a zis si motiv chiar. Daca te uiti mai atent in poze o sa vezi ca si jucatorul Z3N* ti-a explicat in romana de ce ai primit slay. Daca ai nevoie de regulamentul serverului, il gasesti aici: Regulament [RO] Editat Noiembrie 29, 2022 de Metra 1
smokra Postat Noiembrie 30, 2022 Autor Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 16 ore, Metra a spus: Adminul **|TALHAMI|** a procedat corect. Ai primit slay din cauza ca ai scapat cu saci dintr-o ascunzatoare, ti-a zis si motiv chiar. Daca te uiti mai atent in poze o sa vezi ca si jucatorul Z3N* ti-a explicat in romana de ce ai primit slay. Daca ai nevoie de regulamentul serverului, il gasesti aici: Regulament [RO] 2. Nu aveti voie sa scoateti alti oameni din ascunzatori cu saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay. Nu am voie sa scot alti oameni nu si pe mine , nu scrie in regulament ca nu am voie sa ies cu saci .
AMG19 Postat Noiembrie 30, 2022 Postat Noiembrie 30, 2022 Contra. 1.Nu ai voie sa iesi cu saci din ascunzatoare 2.Nu este prima data cand gresesti si incepi si injuri si te crizezi(am martori) 3.A procedat cat se poate de bine! 1
Metra Postat Noiembrie 30, 2022 Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 2 ore, smokra a spus: 2. Nu aveti voie sa scoateti alti oameni din ascunzatori cu saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay. Nu am voie sa scot alti oameni nu si pe mine , nu scrie in regulament ca nu am voie sa ies cu saci . Asta e alta regula. Atunci când cineva pune saci sub tine și te scoate intenționat din ascunzătoare primește slay. Dar in cazul respectiv, este aplicată regula asta: 21. Este interzis sa folositi sacii din meniul extra pentru a scapa dintr-o ascaunzatoare. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.
LCS PREMIUM XenonOne Postat Decembrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Decembrie 3, 2022 Ai primit răspunsul mai sus. T/C
Postări Recomandate