digi Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 salutare numele meu este sorin(digi) am 35 de ani sunt din craiova,sunt vopsitor tinichigiu,hobby-uri nu am multe doar unu,masinile,am avut o pauza lunga de la cs si acum m-am apucat iar de acest joc batrn si minunat,serverul l-am gasit din intamplare si mi-a placut si acum intru in continuare pe el pt ca am vazut ca sunt mai multi oameni destul de maturi si ok ca si nota,incep prin a acorda un 10,bafta tuturor si va salut cu respect...
LCS PREMIUM Vanthea Postat Noiembrie 27, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 27, 2022 Bună Sorin! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Noiembrie 27, 2022 Administrator Postat Noiembrie 27, 2022 Buna si bine ai venit!
Z1nNN Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 Salut, bine ai venit pe aceasta comunitate. Iti uram o sedere placuta alaturi de noi1
Apollo22 @ LCS Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 Salut Sorin! Iti uram sedere placuta alaturi de noi!
LCS PREMIUM rakzewww Postat Noiembrie 27, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 27, 2022 Sa traieasca Nea-"Digi" Nea Digi ne bucuram ca ai revenit, sa te simti ca acasa aici cu noi :d Si sa nu uitam RESPECTELE noastra fata de tine deasemenea.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.