Sari la conținut

[Stiri GAMING] AWP-ul din Counter-Strike: Global Offensive a primit un nerf important


Z1nNN

Postări Recomandate

6V5jbTV.jpg

 

Când vorbim despre arme emblematice din jocuri video, AWP este un nume care mereu va ieși în evidență. Generații întregi de gameri s-au bucurat de această armă și de-a lungul anilor nu prea a suferit modificări… până acum. Cel mai nou update al lui Counter-Strike: Global Offensive vine cu câteva modificări interesante: fiecare încărcător de AWP vine cu 5 gloanțe, M4A1-S face mai puțin damage la distanțe mari, iar Dust II a fost înlocuit în lista de hărți Active Duty cu Anubis.

Cea mai mare schimbare de pe această listă este nerf-ul pe care l-a primit AWP-ul. Pentru cei care nu știu, un nerf se referă la momentul în care dezvoltatorii fac o armă mai puțin eficientă pentru a echilibra jocul. Termenul este inspirat de armele de jucărie cu același nume și cred că este evident de ce a fost ales. Deci arma care a făcut din jucători precum KennyS și s1mple adevărate legende ale jocului, a primit un downgrade. În acest fel, fiecare glonț este mult mai important și lunetiștii vor trebui să fie mai precauți.

 

NMJQCvW.jpg

 

M4A1-S se află la polul opus, fiind una dintre cele mai „modificate” arme din CSGO. A avut ba 20, ba 25 de gloanțe, a suferit schimbări de preț, schimbări de damage și tot felul de ajustări din astea. Valve a avut mereu ceva de modificat la această armă, iar acum se pare că damage-ul la distanță a fost chestia care îi deranja pe dezvoltatori.

Într-un final ajungem și la povestea cu Dust II și Anubis. Ca și context, joc CSGO încă de pe când a apărut. Din cele peste 5.000 de ore adunate în jocul ăsta, cel puțin 1.000 dintre ele sunt pe Dust II și oricât de mult aș iubi cea mai populară hartă din istoria jocurilor video, îmi pare bine că este trasă pe dreapta pentru o perioadă. Anubis oferă un aer fresh, iar la campionatul Major din Paris de anul viitor o vom vedea in acțiune și într-un spațiu competitiv.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate