Sari la conținut

[Stiri IT] - ROG Phone 6 vine într-o ediție limitată inspirată de Diablo Immortal


Apollo22 @ LCS

Postări Recomandate

image.png.f4563b91c18068b265b7fa3f1feb3d47.png
 

ASUS Republic of Gamers și Blizzard Entertainment și-au unit forțele pentru a lansa un telefon unicat. Este vorba despre ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, un produs care ia unul dintre cele mai puternice și apreciate telefoane de gaming de pe piață, și-l îmbracă în straie noi. În plus, ediția limitată este însoțită și de o cutie specială în care regăsim cutia telefonului în sine, o carcasă Aero Shield Blessing, harta Sanctuarului, Lumina lui Fahir și o cheiță pentru SIM Immortality Ejector.

ROG Phone 6 Diablo Immortal EditionDetaliile lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition sunt inspirate de universul jocului. Finisajul special cu efect de flăcări își schimbă luminozitatea în funcție de unghiul din care privești telefonul. Logo-ul Diablo Immortal este iluminat RGB și poate fi controlat prin intermediul aplicației Aura RGB, iar tema interfeței grafice vine ca o completare a aspectului; oferă fundaluri live, diferite stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe alte elemente cosmetice personalizate pentru această ediție.

Pe partea de hardware nu avem nicio schimbare. ROG Phone 6 Immortal Edition este dotat cu Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB de memorie RAM LPDDR5 și 512GB capacitate de stocare UFS3.1 ROM. Dacă sunteți interesați de noul telefon, acesta este disponibil pentru precomandă prin intermediul magazinului virtual ASUS la prețul de 6.599 RON, taxe incluse

Sursa Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate