Sari la conținut

[Stiri GAMING] Ubisoft a publicat imagini din Splinter Cell Remake


Z1nNN

Postări Recomandate

yDxiHU3.jpg

 

Ieri s-au împlinit 20 de ani de la apariția primului joc Splinter Cell, așa că Ubisoft au sărbătorit această aniversare cu informații despre remake-ul la care lucrează de zor. Am primit câteva imagini concept din jocul ce urmează să fie lansat și am aflat mai multe despre acesta chiar de la oamenii care îl dezvoltă. Așa că pe lângă imaginile din joc, avem și un video de 20 de minute în care câțiva membri ai echipei de dezvoltare discută despre ce a însemnat pentru ei această franciză de jocuri.

Dar veștile bune nu se opresc aici. Conform comunicatului de presă publicat de Ubisoft, acest remake este doar unul din mai multe proiecte Splinter Cell pe care compania își dorește să le lanseze pe viitor. Personal, consider că un remake este o metodă bună de a reveni asupra unei francize întrucât reușești să le oferi jucătorilor noi un context, ori mai de grabă un motiv pentru care să se îndrăgostească de serie la fel cum am făcut-o unii dintre noi acum 15-20 de ani.

 

4jrJJZM.jpg

gEeOPXh.jpg

n9DrJog.jpg

t8vnbE7.jpg

ZAA1OVd.jpg

J0XSHj2.jpg

SgusYZp.jpg

 

Imaginile concept pe care ni le-au oferit cei de la Ubisoft arată foarte bine. Se pare că remake-ul reușește să păstreze stilul vizual și atmosfera primului joc, dar în același timp îl adaptează pentru gusturile gamerilor moderni. Grafica și gameplay-ul vor avea cel mai mult de suferit în această reimaginare a seriei și sper că Ubisoft a înțeles în sfârșit că nu trebuie să construiască o lume open-world imensă și pe alocuri goală ca să mulțumească fanii și să aibă jocuri de succes.

Cât despre Ubisoft ca și companie, se pare că ultimii ani au fost ca o lecție grea. După migrarea pe Epic Games Store am senzația că popularitatea jocurilor dezvoltate de studiourile companiei a cam scăzut, iar ca răspuns la asta au apărut zvonuri cum că serii precum Assassin’s Creed și Splinter Cell vor reveni pe Steam. Dacă se va întâmpla, iar proiecte precum Beyond Good & Evil 2 se vor materializa, am putea vedea unul dintre cele mai frumoase comeback-uri din industria gamingului.

 

zonait.ro

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate