Sari la conținut

[Stiri IT] Mai nou, WhatsApp te lasă să-ți trimiți mesaje singur


Z1nNN

Postări Recomandate

o8PpIC7.png

 

WhatsApp a primit de curând o funcție nouă care îți permite să-ți trimiți mesaje singur. Aceasta este disponibilă deja pentru anumiți utilizatori de telefoane cu iOS și Android. Pe dispozitivele Apple, aplicația trebuie să fie la versiunea 2.22.23.74, în timp ce utilizatorii de Android vor trebui să facă trecerea la versiunea 2.22.23.77.

 

SMPZHiE.jpg

 

Pentru a vedea dacă-ți poți scrie singur mesaje, începi un chat nou iar fața ta ar trebui să fie prima în lista de contacte. Când creezi chat-ul cu tine, vei observa un anunț mic care îți spune: „Message yourself.” Toate mesajele pe care ți le trimiți singur sunt vizibile pe toate dispozitivele la care ești conectat și sunt criptate end-to-end. Funcția asta s-a lăsat așteptată mult timp și abia acum își face apariția pe WhatsApp, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Soluția mea în tot acest timp a fost să creez un grup în care m-am inclus pe mine și încă un prieten pe care l-am eliminat din grup. În felul ăsta am rămas singur și folosesc acel grup pentru transfer rapid de poze ori documente. Alt mod în care folosesc WhatsApp de unul singur este pentru a-mi reaminti de anumite chestii pe care trebuie să le fac. Și cum e singura aplicație de mesagerie pe care o folosesc, mi-e mai comod să fac asta aici decât pe Facebook Messenger.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate