Sari la conținut

[Crypto & NFT] Articol sponsorizat Dash 2 Trade poate crește de 10 de ori până în 2023


ᴹᴿLucifer | S.T.N

Postări Recomandate

Dash 2 Trade este proiectul care se dezvoltă într-un ritm galopant în timp ce întreaga piață crypto continuă să se consolideze.

 

  • În fiecare an, numărul de criptomonede crește și devine dificil să se determine care dintre noile monede poate aduce profit și care ar trebui tratate cu mare scepticism. Experții au numit câteva criptomonede promițătoare care au fost lansate recent.
  • Piața criptomonedelor, care deja de ceva timp merge pe un trend descendent clar dă bătăi de cap atât investitorilor, cât și experților din domeniu. Chiar dacă unele criptomonede preț au început să pompeze în ultimele zile, experții prognozează că acest lucru nu este neapărat un indicator al faptului că suntem la un moment de întorsătură. 
  • Nu este exclus că acest “rally crypto” al Bitcoinului și Dogecoinului va fi urmat de o furtună a trendurile descendente. Acest lucru este și mai real în circumstanțele în care creșterile de preț a criptomonedei nu vor crește în continuare. Un alt fenomen important, care se observă pe această piață de urs este lichidarea pozițiilor scurte. 

Lichidarea pozițiilor scurte la cel mai înalt nivel în 15 luni

  • Mai mulți experți din domeniu au observat că în momentul în care piețele de valori din SUA se deschid, pozițiile scurte sunt lichidate mult mai activ. Chiar astăzi au fost înregistrate lichidări ale pozițiilor scurte de aproape 320 de milioane de dolari, transformând ziua de astăzi într-o zi importantă pentru piața criptomonedelor din lume, inclusiv și din România.
  • Din acest considerent, dacă va reuși piața să pornească pe un trend ascendent depinde în mare parte de faptu dacă taurii vor reuși să mențină prețul Bitcoin (BTC) peste 20.000 USD. Acest nivel de 20.000 USD nu doar că este un nivel de preț “psihologic” atât pentru deținătorii de piața crypto, cât și pentru întreaga piață, dar și, în cazul în care va putea fi menținut, se poate transforma într-un nou suport al prețului.

Raliul criptomonedelor – cât va dura? 

  • Deși analiștii se așteaptă la o furtună de urs în cazul în care raliul actual nu va continua, prețurile de pe piața criptomonedelor continuă să crească. Piața a atins din nou o capitalizare de peste 1 trilion de dolari, doar că acum se tranzacționează deja sub acest nivel. Pe lângă aurul digital BTC, Ethereum (ETH) a crescut la fel și a facilitat lichidarea în masă a pozițiilor scurte.
  • Cu toate acestea, este prea devreme să vorbim despre o întorsătură vitală pe piața criptomonedelor. Anul acesta s-a dovedit a fi un an a trendului descendent pentru majoritatea criptomonedelor, iar acum este prea devreme să poziționăm acest raliu al ultimelor zile ca un moment decisiv și un momentul oportun de a investi în criptomonedele de TOP. 
  • Reieșind din cele menționat, mulți investitori caută să investească în criptomonede alternative care, deși nu sunt la fel de populare și recunoscute preum Bitcoin, Ethereum sau Dogecoin, au un bun potențial atât pentru acest an, cât și pentru 2023. Unul dintre aceste proiecte este Dash 2 Trade, iar drept dovadă a potențialului pronunțat este faptul că proiectul a ajuns deja la a doua etapă a prevânzării în mai puțin de o săptămână.  

zVf0bq6.png

Dash 2 Trade – crypto alternativ care crește, în timp ce toată piața scade

  • Dash 2 Trade este o platformă, care facilitează investiții mai fiabile și mai bine gândite. Platforma realizează acest lucru prin oferirea unui set unic de instrumente de analiză și previziune crypto, pe care investitorii le utilizează pentru a cumpăra și a vinde criptomonede în cele mai potrivite momente ale pieței. 
  • Platforma oferă și un instrument de tranzacționare automată revoluționar. Datorită acestui instrument, investitorul deține control asupra pieței fără a o urmări non-stop. API-ul Dash 2 Trade este conceput în așa fel, încât tranzacțiile sunt efectuate conform regulilor stricte, setate de către utilizatori. Așadar, este vorbă despre o tranzacționare automată, fără implicarea directă a investitorului, dar o tranzacționare asupra căreia, până la urmă, investitorul deține control. 

LibQGyb.png

  • Dash 2 Trade vine într-o versiune gratuită, iar pentru cei care doresc să beneficieze de anumite opțiuni speciale există abonamente. Aceste abonamente sunt achiziționate în schimbul tokenurilor native al platformei – D2T. Aceste tokenuri pot fi cumpărate chiar acum, deoarece Dash 2 Trade este în faza de prevânzare, reușind să adune peste 3,5 milioane USD. Prețul unui token este de 0,05 USD, iar la următoarea etapă a prevânzării prețul va fi mai mare. 

>>> SURSA <<<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate