Raresh @ LCS Postat Noiembrie 5, 2022 Postat Noiembrie 5, 2022 Numele tău : Ma numesc Zaharia Rares Mihai. Vârsta ta : Am varsta reala si frumoasa de 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Pana acum am ajutat comunitatea cu activitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Eu as putea ajuta in continuare comunitatea cu activitatea si seriozitatea mea si cu aducerea membrilor pe aceasta comunitate. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, de @-.ƓσらѕƐη.- Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta Asistenta. UniqueID : Acesta este UniqueID-ul meu qv+tmBmet3UrCXUrfS74BbDq0Hg= .
LCS PREMIUM unguru Postat Noiembrie 5, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 5, 2022 Din partea mea ai Ai sa te descurci, mai ales daca te-a recomandat @-.ƓσらѕƐη.-
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 5, 2022 Global-Moderators Postat Noiembrie 5, 2022 Pro
CRO Postat Noiembrie 6, 2022 Postat Noiembrie 6, 2022 sa speram ca iti faci treaba te asteptam cu drag
Administrator .GoSSen. Postat Noiembrie 6, 2022 Administrator Postat Noiembrie 6, 2022 bun venit in staff-ul asistentei tehnice leaguecs
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.